NOKTA TRANSFERLER YAPAN DEMİRSPOR’DA FORMA SAVAŞLARI YAŞANACAK

Adana Demirspor, yeni sezon hazırlığını önce Bolu, ardından şimdilerde ise İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın isteği doğrultusunda İtalya’da devam ederek sezona hazır girmeyi hedefliyor.

Hazırlık kamplarında göz dolduran Demirspor’da Montella, yaptıkları 3 hazırlık maçında tüm oyunculara şans tanıdı. İtalya’da da 3 hazırlık maçı oynayacak. Böylece eksiklerini görerek transfer çalışmalarına son noktayı koyacak. Geçen sezon Avrupa Kupaları’na katılma şansını kıl payı kaybeden Demirspor, bu sezon bunu telafi etmeyi düşünüyor.

Hırslı, İnatçı ve tuttuğunu kaparan bir yapıya sahip olan Başkan Murat Sancak, geçen sezon olduğu gibi temkinli konuşarak “Hedef ilk 10 arasında ligi tamamlamak” dese de 26 yıl aradan sonra Demirspor’u süper lige taşımasının ardından bir ilk gerçekleştirme ve taçlandırmak için Avrupa Kupası isteği herkesçe biliniyor.

Demirspor geçen sezon Adanaspor’da mutlu olmayan kaleci Goran Karacic’i transfer etmekle akılcı bir iş yaptı. Ayrıca Jovan Manev, Ali Yavuz Kol, Ertaç Özbir, Salih Kavrazlı, Aias Aosman, Yusuf Sarı, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Arda Kurtulan ve Henry Onyekuru ile mevcut kadrosunu güçlendirdi.

Golcü oyuncu Balotelli renkli kişiliği, başarılı oyunu ve ustaca attığı gollerle Demirspor’un geçen yıl ki başarısında ki rolünü kimse inkâr edemez. Ayrıca, kentin tanıtımına da önemli katkı sağladı. Özellikle transfer konusunda Murat Sancak ile iyi bir ikili olan Metin Korkmaz Balotelli’nin kulüpte kalması için gerekli çabayı göstermeleri beklenmektedir. Elbette kulübün ekonomisini de düşünmek gerekir.

Türkiye’de 3 büyüklerden sonra kulübe bağlılıklarını her sezon kanıtlayan Demirsporlu taraftarlar, transferlerden mutlu oldukları görülüyor. Dileğimiz mavi-lacivertli ekip deplasmanda yapacağı Giresun maçıyla lige 3 puanla başlamasıdır. Ligde elbette kolay maç yok. Ancak, ilk 3 maç çok önemli. İyi başlamak bitirmenin yarısı. Neden olmasın ?

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor