OLDU MU BU HAKİM BEY!

Hakkında işlem yapıldığı sırada polislere, sonra da alkol muayenesi yapan doktorlara saldıran Hakim H.Y hakkında Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu 1. Dairesi soruşturma izni verirken, geçici olarakta Van hakimliğine atandı.

ADANA (BÖLGE)-Alkollü şekilde araç kullanan Adana Sulh Hukuk Hakimi H.Y’nin aşırı derecede alkolü olarak polisler tarafından yakalandığı görüntüler meydana çıktı.

POLİSE SALDIRIP KÜFRETTİ

Görüntülerde, hakkında işlem yapılmak istenen hakim”in  polislere saldırdığı kareler yer aldı..  Görüntülerde ayakta durmakta zorlanan hakimin, polisleri tehdit edip ağza alınmayacak küfürler ettiği de kayıt altına alındı. Görüntülerde hakimin, bir ara aracından çıkarak polise tekrar saldırmak istediği, dengesini kaybedince yere düşerek bayıldığı görüntüleri de bulunuyor. Hastaneye kaldırılan hakimin, kendisini tedavi eden doktorlara da saldırdığı bildirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

216 promil alkollü olduğu belirlenen hakim hakkında, Hakimler ve Savcılar Kurulu 1.Dairesi de soruşturma izni verdiği belirtilen hakimin tedbiren Van Hakimliği’ne atandığı bildirildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor