Ömer Çelik’ten Vali Elban’a ziyaret

(HABER MERKEZİ)-Kozan ilçesinde çıkna ormanyangınından etkilinen mahallelerde incelemelerde bulunan AB eski Bakanı ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, incelemelerinin ardından Adana Valisi Süleyman Elban’ ziyaret etti.

Şeref defterini imzalayan Ömer Çelik burada yaptığı açıklamada, Vali Elban’a göreve başlamasının ardından çeşitli nedenlerden dolayı hayırlı olsun ziyareti imkanı olmadığını belirterek, hayırlı vazife başarılar diledi.

Kentin çok dinamik unsurlar barındıran köklü bir şehir olduğunu, aynı zamanda da gelecek vizyonu açısından büyük potansiyel taşıdığını vurgulayan AB eski Bakanı Çelik, şunları söyledi:

“Daha önceaki valimiz, şimdiki Mardin valimiz Mahmut Demirtaş ile çok verimli çalışmalar yapmıştık. Gerçekten Adana kendisini her zaman hayırla yad edecek, yad ediyor.Sayın valimiz de göreve başlamadan önceki tüm gittiği yerlerde güçlü değişimlere imza atmış bir yönetici. Gittiği yerlerde kalıcı eserler bırakmış bir yönetici. Kendisiyle de konuşmalarımızda Adana’ya hizmet etmek için heyecan duyduğunu görüyorum. Ayrıca sadece heyecan duymuyor çok derinlemesine Adana’yı inceleyip birtakım gelecekle ilgili projeler de kafasında netleştirmiş. Ben de doğrusu bundan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Önümüzdeki dönemde inşallah sayın valimizin ortaya koyacağı çalışmalarla şimdiye kadarki yapılanları daha ileri aşamaya taşıdığımız, hem birtakım vizyonlar üretme, hem birtakım projeleri tamamlama konusunda yeni gelişmelere de imza atacağız. Bir kere daha Allah hayırlı etsin, Allah Adana’da size çok üstün başarılar nasip etsin diliyorum” dedi.

Vali Elban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek AB esik Bakanı ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’e iyi dilek ve güzel düşünceleri için teşekkür etti. Ziyaret, Kozan’da çıkan orman yangını başta olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişnide bulunuldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor