PERSONELE BRAVO

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelenlerin unuttuğu onlarca eşya gün yüzüne çıktı. Hastane çalışanlarının bulduğu ve sorumlularına teslim ettiği eşyalar arasında prortezden, elektrikli süpürgeye leğenden para ve altına kadar onlarca eşyaya gözü gibi bakan hastane personeli, eğer sahipleri çıkmazsa bu eşyaları emniyet güçlerine teslim edecekler.

Adana ve çevre illere sağlık hizmeti veren ve verilen rakamlara göre hemen hemen her gün 30 bin kişinin uğradığı Adana Şehir Hastanesi, hastalar ve hasta yakınlarının unuttuğu eşyalar ile de gündeme geldi. Ne ararsan bulabileceğiniz onlarca hatta yüzlerce eşya arasında paradan altına, leğenden araç plakasına kadar çok sayıda çeşit bulunuyor.

Hastane yetkililerinin bu kayıp eşyalara gözü gibi bakıp gözetmeleri takdire şayan bir durumdur. Aynı şekilde bunların bulup yetkililerine teslim eden güvenlik görevlilerinden hasta bakıcı ve temizlik elemanlarına kadar herkese de ayrı ayrı teşekkür edilmesi gerekiyor.

Unutulan ve görevliler tarafından bulunan eşyalar arasında altınlar ve paralar dikkat çekiyor. Bunlar, istenirse teslim edilmez ve kolay bir şekilde alıkonabilirdi. Ancak öyle olmadı ve dürüst personeller sayesinde tüm bunların hepsi bulunur bulunmaz sorumlularına teslim edildi. Onlar da bir üstlerine teslim ederek bulunan tüm bu eşyalara gözleri gibi baktılar.

Hastane yönetimi son olarak basın yoluyla da emanette duran bu eşyaların haberini yaptırdı ve aslında bir eşyalarına unutanlara bir çağrıda yapmış oldu. Şehir hastanesinde eşya unutanların bir an önce hastaneyi başvurarak eşyalarını almaları gerekiyor.

Uzun süreden bu yana muhafaza edilen bu eşyalar eğer sahipleri çıkmaz ise emniyet güçlerine teslim edilecek. Çünkü bu eşyaların hastanede daha uzun süre muhafaza edilmesi oldukça zor bir durum.

Umarız Adana Şehir Hastanesinde eşyalarını unutan vatandaşlar, eşyalarına bir an önce kavuşurlar.

O eşyaları bulan, bugüne kadar da gözü gibi bakan personeller de bana göre her zaman dürüstlükleri ve güvenirlikleri ile akıllarda kalacaklar. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyor ve dürüstlüklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor