PTT EVLERİ SPOR SALONU İNŞAATI YÜKSELİYOR

(HABER MERKEZİ) Yüreğir Belediyesi’ne bağlı PTT Evleri Mahallesi’nde yapımına başlanan spor salonu çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor.Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in oldukça önem verdiği ve bakanlık düzeyinde gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda Yüreğir’e kazandıracağı spor salonunun 895 metrekarelik bir kapalı alana sahip olması bekleniyor.

İhalenin yapılmasından hemen sonra başlanan inşaat çalışmalarında hızla ilerleme kat ediliyor. Yapımı tamamlandıktan sonra çok amaçlı bir yapıda hizmet verecek olan spor salonu; basketbol sahası, voleybol sahası, soyunma, hakem ve antrenör odaları ile Yüreğirli sporcuları geleceğe daha sağlam bir şekilde hazırlamayı amaçlıyor.

Özellikle son yıllarda Yüreğir’de çok sayıda farklı branşlarda sporcular ön plana çıkmaya başladı. Ön plana çıkan bu başarılı sporcular inşaatın tamamlanması ile birlikte geleceğin profesyonelleri olma yolundaki çalışmalarına yeni yapılan spor salonunda devam edecek. Bu yıl içerisinde tamamlanması ve hizmete sunulması planlanan Spor Salonu Yüreğir bölgesinde önemli bir eksikliği de gidermiş olacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor