Sayar, okuyucularıyla buluştu

İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışanları Sendikası Genel Başkanı İrfan Sayar,  Çukurova 14. Kitap Fuarı’nda, kitapseverlerle bir araya geldi. Ziyaretçilere kitaplarını imzalayan Sayar, genç okuyuculardaki artışa dikkat çekerek, “Öğretmenlerimizin çocukları kitap fuarlarına toplu olarak getirmeleri, ülkemizdeki okuma alışkanlığının değişmesi açısından çok önemli’’ dedi.

Haber: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE) – Yazdığı eserlerle kitapseverlerin beğenisi kazanan İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışanları Sendikası Genel Başkanı İrfan Sayar,  Çukurova 14. Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu. Kitaplarını imzalayan ve ziyaretçilerle sohbet eden Sayar, bu dönemli fuarda zenginlik ve çeşitliliğin olduğunu belirterek, “Okuyan bir millete hasretiz. Başımıza ne geldiyse okumamaktan geldi’’ dedi.

GENÇLER OKUMAYA İSTEKLİ

Genç okuyuculardaki artışa dikkat çeken İrfan Sayar, “Bu konuda öğretmenlere çok büyük iş düşüyor. Çocukları kitap fuarlarına toplu olarak getirmeleri, ülkemizdeki okuma alışkanlığının değişmesi açısından çok önemli. Onun için diyorum ki dağ başını duman almış, okuyalım arkadaşlar. Ne olursa olsun okumak insanı aydınlatır, bilinçlendirir” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor