SEN NASIL BİR ANNESİN!

Adana’nın Dağlıoğlu mahallesinde bir kadın 40 günlük kız çocuğunu kundaklayıp kayınbiladerinin kapısına bıraktı..

Olaya elkoyan polis,bebeğin kundağında annenin adının ve telefon numarasını yazılı olduğunu gördü. Polis, aradığı kadına “Sen nasıl bir annesin, 40 günlük bebek bırakılır mı?” diye sordu.

Kundaktaki terkedilen bebekle ilgili soruşturmanın başlatıldığı, anne ve babanın ifadesinin alındığı bildirildi.

ADANA (BÖLGE)-Seyhan İlçesine bağlı Dağlıoğlu mahallesinde 40 günlük bir bebek kundaklanarak terkedilmiş vaziyette bulundu.. Polis, bebeği bırakan annenin, kundağın içine adını ve adresini ve telefon numarasını yazdığı bir pusula ele geçirdi.. Sanık kadını telefonla arayan anne “Sen nasıl bir annesin, 40 günlük çocuğu nasıl sokağa bırakırsın” diye sordu.

NASIL OLDU?
  Alınan bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu mahallesinde meydana geldi. Bir masaj salonunda çalışan Ayşe E. ile Celal Y. bir süre önce dini nikahla evlilik yapıyor, bu evlilikten 40 gün önce Masal adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya gelıyor. Ancak Celal Y. eşine ve çocuğuna bakmayınca, Ayşe E. kızını alıp kundağına kendi adını, telefon numarasını ve adresini yazarak kaynının evinin kapısına bırakıyor. Bakkaldan gelen kaynının oğlu bebeği görüp içeri alırken ailesi de polise haber veriyor. Bebeğin kundağındaki notu alan polis anneyi arayarak, “Sen nasıl annesin 40 günlük bebek buraya bırakılır mı kocan ile sorunların böyle çözülür mü. Bu vicdansızlık, nasıl böyle bir vicdansızlık yaparsın” diye tepki gösterip sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adana Şehir Hastanesine götürülüyor.

Ayşe E.’nin kocasının kendisi ve bebeğiyle ilgilenmediği bu nedenle ona ders vermek için bebeği kaynının evinin önüne bıraktığını söylediği belirtilirken, soruşturmanın da sürdüğü ifade edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor