Seyhan Kent Konseyi, Akay’a saldırıyı kınadı

(HABER MERKEZİ)-Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya,  Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a Dağlıoğlu mahallesinde yapılan saldırıyı kınadı.

Erkan Karakaya yazılı açıklamasında, belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, kendini bilmez birkaç çapulcu tarafından yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınadığını belirterek  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karaka’nın açıklaması şöyle:

“Şiddetin her türlüsünü, gerekçesi ne olursa olsun, hiç bir şekilde mazur görmemiz mümkün değildir. Kaldı ki bu saldırı barışın, kardeşliğin yaşandığı iftar sofrası ortamında olması, ayrıca vahim bir durumdur.

Belediye başkanlığı kamusal bir hizmet makamıdır. Bu hizmeti yapar iken de, beldede yaşayan en geniş kitlenin refah ve mutluluğu hedeflenmektedir. Şahsi, küçük hesap peşindeki birkaç kişinin vandallıklarına pirim verilmeyeceğini, bu birkaç kişinin bilmesi gerekir.

Seyhan ilçemiz Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisidir. Demografik yapısı, fiziksel durumu, kültürel çeşitliliği ile adeta ülkemizin küçük bir örneği niteliğindedir. İlçemiz gerek yurt içinden gerekse de yurt dışından göçerek gelmiş vatandaşlarımızın, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin kardeşçe yaşadığı bir beldedir. Bu kardeşçe yaşama ortamımızı birkaç kendini bilmezin provake etmesine müsaade etmeyeceğiz.”

 

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor