ŞİMŞEK 3’TE 3 YAPMAK İSTİYOR

Adana Demirspor, Cüneyt Dumlupınar yönetiminde çıktığı 2 lig maçını da kazanarak iyi bir seri yakalayıp bugün de kazanapı 3’te 3 yapmak istiyor.

Adana Demirspor, bugün oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.  Bugün saat 19.00’da Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak mac TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan olurken, yardımcılıklarını ise Hüseyin Aylak ve Eray Eyisoy yaparken, dördüncü hakem ise Deniz Kükrek oldu.

Ligde son 2 maçını kazanan Mavi-Lacivertliler, İstanbulspor’u da yenerek bunu 3 maça çıkarmak istiyor. Adana Demirspor bu sezon ligde oynadığı 15 maçta 8 galibiyet, 3 mağlubiyet ve dörtde berabere kaldı. Karşılaşma öncesi Adana Demirspor 28 puanla 5.sırada bulunurken, İstanbulspor ise 25 puanla l8.sırada yer alıyor. Adana Demirspor ligde oynadığı son maçta deplasmanda Balıkesirspor’u 1-0 mağlup ederken, İstanbulspor’da deplasmanda Boluspor’u 2-0 yenmişti. 9.hafta oynanması gereken karşılaşma Mavi-Lacivertliler’in korona virüs vakalarının olması sebebiyle ertelenmişti.

Öte yandan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, takımın Florya’da yaptığı son çalışmayı izledi. Antrenman öncesinde ftubolcu ve teknik heyeti başarı dileyen Başkan Sancak, misafirverliklerinden dolayı da Galatasaray camiasına teşekkür etti. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor