Şimşek Belek’te çalışmalara başladı

HABER: Murat ÖZKARDEŞ

Adana Demirspor, Spor Toto 1.Lig’in ikinci yarısının hazırlıklarına önceki akşam Antalya Belek’te yaptığı antrenmanlarla başladı.

Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 18.00’de ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Üç gruba ayrılan futbolcular, sağanak yağmur altında çalışmalarını sürdürdü. Dün sabah 08.00’de salonda kuvvet çalışması yapan mavi-lacivertiller günün ikinci antrenmanını saat 11.00’de kondisyon çalışmasıyla gerçekleştirdi. Mavi-Lacivertli futbolcuların hırslı ve azimli oldukları gözden kaçmazken, ikinci yarıya hazır şekilde gireceklerinin mesajını verdiler.

Teknik Direktör Yılmaz Vural da, “İkinci yarıda bambaşka bir Adana Demirspor izlenecek. Önde basan, kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapan bir futbolcu grubu karşılarında olacak. Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için öncelikle biz teknik heyet ve sonra futbolcular elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Taraftarlarımızın beklediği Süper Lig’e çıkmak tek arzumuz” dedi.

EMRE UĞUR URUÇ ADANA DEMİRSPOR’DA

Adana Demirspor, Spor Toto 1.Lig’in ilk yarısında Giresunspor forması giyen Emre Uğur Uruç ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. 24 yaşındaki defans oyuncusu Emre Uğur Uruç, Adana Demirspor’un Antalya kampına katıldı ve takımla birlikte çalışmalara başladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor