ŞİMŞEK ÇOK MUTLU

Adana Demirspor, konuk ettiği Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek 3 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Yeni Adana Stadı’nda oynanan karşılaşmanın gollerini Adana Demrispor adına Tayyip Talha Sanuç ve Birkir Bjarnason atarken, Danijel Aleksic de Başakşehir’in golünü kaydetti.

Adana Demirspor Teknik Direktör Vincenzo Montella maçtan sonra yaptığı basın açıklamasında, “Çok gururlandığım bir maç oynadık. İlk 10 dakika haricinde gerçekten çok iyi oüynayan bir takım vardı sahada. Özellikle takımımızın cesareti ve devamlılığı beni çok mutlu etti. İyi bir  takıma karşı aldığımız sonuç çok değerli. İkinci yarıda ilk hatada golü yedik. Sonrasında maçın ritmi düştü. Doğru zamanda yaptığımız hamlelerle de maçın skorunu değiştirmeyi hak ettik. Bütün takımı tebrik ediyorum” dedi. Ferhat Kaplan, Kaan Kanak ve Tarık Çamdal’ın sözleşmelerinin feshiyle ilgili de konuşan Montella, “Geçmişimden dolayı başkanımızın ya da yönetimimizin aldığı kararlarla alakalı hiçbir şekilde yorum yapmıyorum. Herhangi bir şekilde yorum yapmıyorum. Bu futbolculara gerçekten saygı duyuyorum. Bana ve takım içerisindeki davranış şekillerine bakıyorum. Bütün dünyanın iyiliklerini diliyorum onlara. Gerçekten hak ediyoralr, kulübümüzün aldığı bütün kararlara saygı duyuyorum ve arkasında duruyorum. Diğer taraftan Avrupa kupaları için de şu an için hedeflerimiz belirsiz. Maç maç bakıyoruz. Alabildiğimiz kadar puan alarak ligi en üst sırada tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

ÇANAKKALE ZAFERİ UNUTULMADI

Adana Demirspor-Medipol Başakşehir karşılaşması öncesinde tribünlerde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107.yıldönümü dolayısıyla Maraton tribününde büyük bir pankart açıldı. Pankartın üzerinde, “Tarihe sığmayan destan, 18 Mart 1915” yazısı yer aldı. (HABER: ALİ AKILLI)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor