ŞİMŞEK FARKLI MAĞLUP: 4-0

Süper Lig’in 4.haftasında Adana Demirspor, konuk oludğu VavaCars Fatih Karagümrük karşısında hiçbir varlık gösteremeyen sahadan 4-0  mağlup ayrılarak 3 puan hasretini sürdürdü.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmada VavaCars Fatih Karagümrük ilk yarıda 2 ve ikinci yarıda 2 attığı golle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın gollerini 14 ve 21.dakikalarda Pesiç, 85.dakikada Andrea Bertolacci, 79.dakikada Yann Karamoh skoru belirleyen golü kaydetti.

SANCAK: KÖTÜ BİR GÜNDÜ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, VavaCars Fatih Karagümrük maçı sonrası yaptığı açıklamada kötü bir gün olduğunu ve buradan toparlanacaklarını söyledi. Sancak, “Evet bugün kötü bir gündü, sağlık olsun. Bu ekip üzerine düşeni yapacaktır. Köstek değil destek olmaya devam edeceğiz hep birlikte. Bu oyunu oynayanlar da bu oyundan rahatsız olmuşlardır. Camianın desteğiyle bu futbolcular, alınlarının akıyla ligi bitireceklerine eminim. Tam destek” ifadelerini kullandı.

MONTELLA MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Konyaspor beraberliği sonrası Samet Aybaba ile yolları ayıran Adana Demirspor, daha önce Fiorentina, Sevilla, Milan, Sampdoria ve Roma takımlarını çalıştıran İtalyan teknik adam Montella ile anlaşmıştı. 47 yaşındaki teknik adam 10 gündür takımla birlikte antrenman yapıyordu. Geride kalan 3 maçta iyi bir takım görüntüsü veren Mavi-Lacivertliler, VavaCars Fatih Karagümrük maçında tel tel dökülürken, sahadan farklı mağlup ayrıldı. İtalyan teknik adam Adana Deamirspor’un başında çıktığı ilk maçta sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldı.

Öte yandan Adana Demirspor, Süper Lig’in 5.haftasında Cumartesi günü saat 19.00’da karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Antrenda Teknik Direktör Montella ve futbolcuların oldukça mutsuz ve üzgün oldukları gözlendi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor