ŞİMŞEK, FENERBAHÇE PROVASI YAPTI

Adana Demirspor, milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek için önceki gün Hatayspor’la bir hazırlık maçı yaptı. Mavi-Lacivertliler, ilk yarısı 1-1 biten karşılaşmanın ikinci yarısındaki performansıyla sahadan 2-1 galip ayrıldı. Adana Demirspor’un gollerini 42.dakikada Yusuf Sarı ve 58.daikkada İzzet Çelik kaydederken, Hatayspor’un tek golünü ise Strandberg kaydetti.

Mavi-Lacivertliler 3 Nisan 2024 Çarşamba günü İstanbul’da karşılaşacağı Fenerbahçe maçına hazırlıklarını yaparken, bu karşılaşma öncesi futbolcuların hazır durumda olmaları için yaptıkları Hatayspor karşılaşmasından galip gelmesini bildi. Karşılaşmaya kalede Vedat ile başlayan Adana Demirspor’da geride Rodrigues, Gravillon, Semih ve Yusuf Erdoğan dörtlüsüyle mücadele ederken, orta sahada Emre Akbaba, Michut, Yusuf Sarı, Yusuf Barasi ve Nani oynarken, ileride de Balotelli görev yaptı. Neredeyse tam kadro çıktıkları Hatayspor karşısında futbolcuların oldukça iyi performans gösterdikleri gözlendi. Özellikle son haftalarda tekrar yükselişte olan Yusuf Sarı’nın bu maçta da üstün performansına bir de gol atarak süslemesi teknik heyeti memnun etti.

Teknik Direktör Hikmet Karaman, ikinci yarıda tüm oyuncularına şans verdi. Bu oyuncular arasında yer alan İzzet, Emre’nin pasıyla attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Hikmet Karaman maçtan sonra yaptığı açıklamada, “İlk onbirde oynatacağım oyuncularımın performansını bu maçta daha iyi gördüm, yedekteki oyuncularımın da hazır olmaları için ikinci yarıda onlara şans verdim. Bu şansı en iyi değerlendirenlerden biri de İzzet oldu. Attığı gol ile hazır olduğunu gösterdi. Onun performansından oldukça memnunun. Şimdi bu maçı unuttuk, önümüzdeki Fenerbahçe maçına hazırlanacağız. Önümüzde 6 günlük bir süre var. Bu süre zarfında daha sıkı çalışıp, deplasmanda galip gelememe fobimizi yenmek istiyoruz. Futbolcularımın son üç haftada gösterdiği performans beni bu yönde oldukça umutlandırıyor. Özellikle Yusuf Sarı, Yusuf Erdoğan, Michut ve Semih’in performansları oldukça iyi. Hatayspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor