ŞİMŞEK GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Adana Demirspor, bugün saat 20.30’da deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Giresun’a giderek kampa girdi. GZT Giresunspor-Adana Demrispor maçını Halil Umut Meler yönetirken, yardımcılıklarını Ekrem Kan ile İlker Takpak yapacak.

Mavi-Lacivertli futbolcuların son antrenmanda oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Vincenzo Montella, antrenmanda futbolcularıyla tek tek ilgilenerek yaptıkları hataları gösterdi. Montella antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Geçen hafta kendi sahamızda hakemin çok kötü yönetimi karşısında Trabzonspor’a mağlup olduk. Bugün karşılaşacağımız Giresunspor maçı oldukça zor geçecek. Rakibimiz düşmeme mücadelesi veriyor. Biz de Avrupa’yı hedefliyoruz. İki ekibin de hedefi var. İnşallah hakem maça riayet etmez de hak eden kazanır” dedi.

Adana Demirspor ile Giresunspor bugün 37.randevuya çıkacak. Bugüne kadar oynanan 36 maçta iki takımın da 13’er galibiyeti bulunuyor. İki ekip arasında oynanan 11 maç ise berabere bitti. Bu maçlarda Mavi-Lacivertliler 39 gol atarken, Karadeniz ekibi ise 33 goll ekarşılık verdi. İki takım arasındaki en gollü maçlar 2006-2007 sezonu 2.Lig Play-Off final maçında Giresunspor’un 5-1’lik galibiyeti ve 2019-20 sezonunda ise lig maçını Adana Demirspor’un 4-2 üstünülğüyle tamamlandı. Giresun’da oynanan 17 karşılaşmadan Adana Demrispor 4 kez galip gelirken, Giresunspor ise 8 kez kazandı 5 maç ise berabere bitti. İki ekip arasında sezonun ilk maçında Adana’da oynanan karşılaşmayı Adana Demirspor, Stambouli’nin son saniyelerde attığı golle 1-0 kazanmıştı. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor