ŞİMŞEK GALİBİYETE ODAKLANDI

Adana Demirspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Mavi-Lacivertli futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Adana Demirsporlu futbolcular, Fatih Karagümrük karşısında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Teknik Direktör Montella, Demirspor’un başında çıkacağı ilk maçta galip gelmek istiyor. Bunu futbolcularına anlatan Montella, “Adana’ya geldikten sonra takip ettiğim transferlerde Fatih Karagümrük çok iyi oyuncular aldı. Bizim kadromuzda çok iyi. İyi bir mücadele olacağına inanıyorum. Hak eden kazansın. Futbolcularımla birlikte iyi bir ortam oluşturduk. İnşallah bunu maçlara da yansıtırız” dedi.

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’la TFF 1.lig şampiyonluğu yaşayan Yunus Akgün, Mavi-Lacivertli formay çıktığı 32 resmi karşılaşmada 7 gol, 3 asistle skora katkı sağlamıştı. 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Adana Demirspor’da eski Galatasaray’dan takım arkadaşı olan Younes Belhanda ile birlikte forma giyecek. Süper Lig’e 26 yıl aradan sonra yükselme başarısı gösteren Adana Demirspor, 2021-2022 sezonu transfer ve tescil dönemini oldukça hareketli geçirdi. Mavi-Lacivertliler kadrosuna Mario Balotelli, Younes Belhanda, Stambouli gibi tanınmış isimleri dahil etti. Adana Demirspor, Süper Lig’de 2021-2022 sezonu transfer döneminde hareketli günler yaşadı. Mavi-Lacivertliler, David Akintola, Metehan Mimaroğlu, Benjamin Stambouli, Britt Assombalonga, Ferhat Kaplan, Jonas Svensson, Bırkır Bjarnason, Mario Balotelli, Simon Deli, Lucas Castro, Arijanet Muric, Matias Vargas, Younes Belhanda ve son olarak Yunus Akgün’ü de alarak süper bir kadro kurdu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor