ŞİMŞEK, GİRESUN’U BEKLİYOR

Adana Demirspor’un önceki gün yaptığı antrenmanı Başkan Murat Sancak  ve Başkan Vekili Metin Korkmaz ziyaret ederek çalışmayı izledi ve oyuncularla sohbet etti. Adana Demirspor-Giresunspor maçını Alper Ulusoy yönetecek. Selahattin Altay ve Ömer Tevfik Özkoç ise yardımcılıklarını yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Kargın oldu.

Adana Demirsporlu futbolcular, başkan Murat Sancak’ı karşılarında görünce oldukça sevindiler. Başkanla bir süre sohbet eden futbolcular, “Her zaman yanımızda olduğunu hissettiren başkanımız bugün de bizleri yalnız bırakmadı. Giresunspor maçı öncesinde buraya kadar gelerek bizlere destek ve moral verdi. Bizler de başkanın bu davranışını Giresunspor’u yenerek vermek istiyoruz. Maç sonunda inşallah hep birlikte sevineceğiz” dediler.

Adana Demirspor ile Giresunspor maçı12 Aralık Pazar günü Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak. Mavi-Lacivertli takımın hakem Alper Ulusoy ile yolu 3.kez kesişiyor. Bu sezon ilk hafta Fenerbahçe maçında Castro’nun penaltı beklediği pozisyonda orta hakem Ali Şansalan devam demişti. O maçın VAR hakemi olan Alper Ulusoy 3.hafta Konyaspor karşılaşmasına atandı. Mavi-Lacivertliler Konyaspor maçından 1-1’lik sonuçla sahadan ayrıldı. Alper Ulusoy bugüne kadar Adana Demirspor’un 8 maçını yönetti. Mavi-Lacivertliler bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor