ŞİMŞEK HIRS KÜPÜ

Adana Demirspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yağmur altında yaptığı antrenmanla devam etti. Geçen hafta deplasmanda Trabzonspor karşısında çok iyi oynamasına rağmen 2-0 yenilen Mavi-Lacivertliler, kendi evinde oynayacağı karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Karşılaşma öncesi Adana Demirspor 20 puanla 10.sırada bulunurken, Giresunspor ise 19 puanla 12.sırada yer aldı.

Giresunspor’u ağırlayacak olan Mavi-Lacivertliler, bu mücadelenin bilet fiyatlarını açıkladı. Bilet fiyatlarına yüzde 75 indirim yapıldığını belirterek kulüp şu açıklamayı yaptı: “Değerli taraftarlarımız, takımımız Pazar günü önemli bir maça çıkacak. Bu nedenle, bu maça özel bilet fiyatlarında %75 indirim yapılmıştır. İndirimlerde ortaya çıkan fark Başkanımız Murat Sancak tarafından karşılanacaktır. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü stadyuma davet ediyoruz” denildi. Biletlerin 7 Aralık Salı günü satışa çıktığı da bildirildi.

Spor Toto Süper Lig 17-23.hafta müsabakaları programı açıklandı. 24 Ocak-1 Şubat 2022 tarihleri arasında FIFA milli maç takvimi nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e ara verilecek. Bu arada Adana Demirspor’un 17-23.hafta müsabaka programları da belli oldu.

Alanyaspor-Adana Demirspor            18  Aralık Cumartesi 19.00

Adana Demirspor-Galatasaray            21 Aralık Salı 20.00

Göztepe-Adana Demirspor                        26 Aralık Pazar 16.00

Fenerbahçe-Adana Demirspor            10 Ocak Pazartesi 20.00

Adana Demirspor-Kayserispor            15 Ocak Cumartesi 13.30

Konyaspor-Adana Demirspor            18 Ocak Salı 17.00

Adana Demirspor-Karagümrük            22 Ocak Cumartesi 16.00

(HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor