ŞİMŞEK HIZ KESMİYOR

Adana Demirspor, Süper Lig’in 8.haftasında yarın saat 20.00’da deplasmanda karşılaşacağı FT Antalyaspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. FT Antalyaspor ile Adana Demirspor bugüne kadar 17 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçların 8’ini Adana Demirspor, 4’ünü Antalyaspor kazanırken 5 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı oldukları gözlenirken, teknik direktör Vincenzo Montella’da futbolculara yaptıkları yanlış hareketleri bire bir göstererek uyardı. Teknik Direktör Montella antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Son üç karşılaşmada çok iyi performans gösterdik ve 7 puan toplayarak kendimizi biraz daha yukarı çıkardık. Bu performansımızı Antalyaspor karşısında sürdürüp çıkışımızı sürdürmek ve taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Şu anda takımda Akintola ve Belhanda dışında herhangi bir eksiğimiz yok. Balotelli son haftalarda çok iyi performans gösteriyor. Bunu da attığı gollerle kanıtladı. Bu arada ikinci yarıda oyuna aldığım Assombalonga göstermiş olduğu performansla beni çok memnun etti. Yedek beklemesine rağmen hiç küsmeyen ve sahaya çıktığında performansını en üst seviyeye çıkarıyor. Sahaya çıkan tüm oyuncularımdan memnunum” diye konuştu.

SANCAK PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Adana Demirspor, Medipol Başakşehir ve Atakay Hatayspor’u PFDK’ya sevk edildi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile yöneticiler Süleyman Bilici ve Metin Korkmaz’ın da PFDK’ya sevkine karar verildi. Bu arada Adana Demirspor’da gösterdiği performans ile Jonas Sevenson Norveç milli takımına çağrıldı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor