ŞİMŞEK İŞİ SIKI TUTUYOR

Süper Lig’in 4.haftasında Adana Demirspor deplasmanda Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Milli aradan önce kendi evinde Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Mavi-Lacivertli takım 11 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacak. 

Adana Demirspor, deplasmanda karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan antrenman oldukça tempolu geçti. Teknik Direktör Montella’nın futbolcularla önce toplantı yaptı, daha sonra tek tek ilgilenerek yapacağı hareketleri gösterdi. Teknik Direktör Vincento Montella, idmanda Balotelli’yle yakından ilgilenerek oyuncuyu motive etmeye çalıştı. Balotelli’nin de Teknik Direktör Montella’yla birebir çalışma yapmaktan mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Mavi-Lacivertli kulübün Fransız futbolcu Hatem Ben Arfa’yı kadrosuna katmak istediği yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Kişisel sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Sancak, “Adana Demirspor olarak hiçbir şekilde görüşmedik” ifadelerini kullandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor