ŞİMŞEK KARAGÜMRÜK’E BİLENİYOR

Adana Demirspor, yeni teknik direktörü Vincenzo Montella yönetiminde ilk antrenmanına çıktı. Mavi-Lacivertliler, Süper Lig’in 4.haftasında deplasmanda karşılaşacağı VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Futbolcular, antrenmanda İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde çalıştı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Galatasaray’ın 21 yaşındaki kanat oynucusu Yunus Akgün’ün kiralık transferi için Sarı-Kırmızılı ekiple prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. 26 yıl sonra döndüğü Süper Lig’e iddialı bir kadro ile başlayan Mavi-Lacivertliler, geçtiğimiz sezon kiraladığı Yunus Akgün için Galatasaray’la yeniden anlaşma sağladı. Transfer açıklamasını kişisel sosyal medya hesabından yapan Başkan Murat Sancak, iki kulüp arasında prensip anlaşması sağlandığını belirtti ve “Galatasaray’dan Yunus Akgün’ü 1 yıllığına kiralamak için prensip anlaşmasına vardık. Yalnız resmiyet kazanmadan paylaşmıyoruz. Ancak maalesef bir yerden duyanlar paylaşıyor. Kısacası imzalamadan hiçbir transferi duyuramayız” ifadelerini kullandı.

Bu arada bir dönem Süper Lig’de Beşiktaş forması giyen ve Lyon’da kadro dışı kalan Marcelo’nun Türkiye’ye döneceği iddia edildi. İtalya basınında yer alan habere göre; Adana Demirspor, Lyon’un stoperi Marcelo’yu istiyor. Diğer taraftan Mavi-Lacivertliler, 25 yaşındaki kanat oyuncusu Sedat Şahintürk’ü Tuzlaspor’a kiraladığını açıkladı. Klubünü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Oyuncularımızdan Sedat Şahintürk Tuzlaspor ile kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Kendisine yeni takımında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. Geçtiğimiz sezon başında Beşiktaş’tan Adana Demirspor’a transfer olan Sedat, Mavi-Lacivertli ekipte TFF 1.Lig şampiyonluğu yaşadı. Adana ekibinde 33 resmi maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu 2 gol, 3 asistle skor katkısı vermişti. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor