ŞİMŞEK KAYIPLARDA: 2-0

STAD: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Ümit Öztürk (**), Ceyhun Sesigüzel (**), Gökhan Barcın (**7

GİRSEUNSPOR: Onurcan (***), Diarra (**), Hüsamettin (**), Mehmet (**), Nalepa (***) (Dk. 74 Milinkovic  ), Balde (*), Sadi (**) Dk.17 Piçinciol *, Dk.46 Fatih **), Erol Can (**7, Sergio Junior (**), Hayrullah (**), Caner Hüseyin (**) (Dk.88 Kerem ?)

ADANA DEMİRSPOR: Zubas (*), Tayyih Talha (*), Mehmet Uslu (*), Hamidou Traore (*), Sinan (*) (Dk.76 Sedat ), Dibba (*) Dk.76 Lanzafame ?), Volkan (*) (Dk.46 Mehmet Akyüz ), Süleyman (*) (Dk.46 Chedjou ), Hasan (*), Erkan Zengin (*) (Dk.46 Yunus ), Rassoul (*)

GOLLER: Dk.9 penaltıdan Michal Jan Nalepa, Dk.90+4 İbrahima Balde (Giresunspor)

SARI KARTLAR: Emilijus Zubas, Erkan Zengin (Adana Demirspor), Hüsamettin Tut (Giresunspor)

Adana Demirspor Çarşamba günü kendi sahasında Altınordu’yla 1-1 berabere kaldıktan sonra mutlak puan ve puanlar için gittiği Giresun’dan puansız dönüyor ve düşüşünü sürdürdü: 2-0. Bu sonuçla Adana Demirspor 22 punda kaldı ve bir basamak daha geriye düştü.

MAÇTAN DAKİKALAR:

9. dakikada Giresunspor’un kazandığı penaltıyı kullanan Nalepa topu ağlarla buluşturdu. 1-0
25. dakikada Adana Demirspor’un kazandığı penaltıyı Erkan Zengin kullandı, penaltıyı kaleci Onurcan kurtardı.
32. dakikada Nalepa’nın kullandığı serbest vuruş savunmadan dönerken Erol Can atağı tamamlamak istedi, top kalenin üzerinden dışarı çıktı.
90+4. dakikada Sergio’nun pasıyla topla buluşan Balde’nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda meşin yuvarlak filelere gitti. 2-0

ÜMİT ÖZAT’TAN İSTİFA SİNYALİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Giresunspor’a 2-0 yenildikleri mnaç sonrası başkanla konuşacağını ve gereği neyse onu yapacağını açıkladı. Ümit Özat, “Bu oyun değil ki kaçırdığımız golleri kendim atayım. H%er maç 25-30 gol kaçırıyoruz. Kalecemizin yaptığı hata, golcülerimizin kaçırdığı goller. Bu olacak iş değil, ben vicdanen rahatım ve halen bitten bir şey yok. Yapılması gereken bir şey varsa Başkanla oturup konuşacağız” ifadelerini kullandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor