ŞİMŞEK LİDERE BİLENİYOR

Adana Demirspor, Cumartesi günü kendi sahasında karşılaşacağı lider Trabzonspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yaptığı önceki akşam ve dün sabah yaptığı antrenmanla hızlı başladı.

Kasımpaşa maçında oyuna girdikten 12 saniye sonra penaltıya sebebiyet veren ve eleştirilerin odağında olan Mustafa Kapı’yla birebir görüşerek ona moral veren Teknik Direktör Montella, “Genç oyuncuları kaybetmek çok kolay, onları kazanmak zor. Mustafa Kapı gerçekten yetenekli bir oyuncu, o an futbolun şansızlığına uğradı. Ben Mustafa’nın daha iyi olacağına inanıyorum. Ona güvenim sonsuz diyerek” teselli etti.

Diğer taraftan sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan uzak kalan Birkir Bjarnason’un tedavisi tamamlandı. 33 yaşındaki İzlandalı futbolcu, takımla birlikte antrenmana çıkarak çalışmalara katıldı. Mario Balotelli, Kasımpaşa maçında ayağına aldığı darbeyle ilgili bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından yayınlayarak, “Türkiye Ligi; bana kırmızı kart göstermek için çok prestijli. Ancak siz daha rakibe kart göstermemeye devam edin” notuyla paylaştı. Öte yandan Adana Demirspor-Trabzonspor maçı biletleri dün akşamdan itibaren satışa sunuldu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor