SAMET AYBABA ŞİMŞEK’TE

TFF 1.Lig’de son iki haftada yaşadığı puan kayıpları sonrasında ilk iki yarışında geride kalan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar’ın istifasu kabul edilerek takımdan ayrılmıştı. Dumlupınar’ın ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışına giren Adana Demirspor, Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Ülkemizin tecrübeli teknik direktörlerinden Samet Aybaba ile 2.5 yıllığına anlaşmış bulunuyoruz. Camiamızın yakından tanıdığı ve benimsediği Samet hocamız takımımızı hedefe ulaştırma adına önemli bir misyon üstlenecektir. Bu birlikteliğin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan yöneticimiz Metin Korkmaz’a da çok teşekkür ederiz. Allah utandırmasın” denildi. Samet Aybaba’nın aksi bir durum olmaması halinde bugünkü maçta takımın başında sahaya çıkması bekleniyor. Diğer taraftan Adana Demirspor’da Altay maçı öncesinde kadro dışı bırakılan Tarık Çamdal, kulüp yönetimi tarafından affedildi. Tarık Çamdal, Mavi-Lacivertil takımın Ümraniyespor maç kadrosunda yer aldı. 

ŞİMŞEK MORAL ARIYOR

Adana Demirspor, önceki gün gittiği İstanbul’da son hazırlıklarını yaparak kampa girdi. Mavi-Lacivertliler, bugün saat 11.30’da karşılaşacağı Ümraniyespor karşısında son haftalarda giden kötü gidişe dur demek ve moral bulmak istiyorlar. Bereket Sigorta Ümraniyespor-Adana Demirspor maçını Cihan Aydın yönetecek. Cihan Aydın’ın yardımcılıklarını ise Seyfettin Ünal, Ali Tuna yaparken, Ahmet Turan Timuroğlu da dördüncü hakem olarak görev alacak.

CENGİZHAN KÖKSAL’A TÖREN DÜZENLENDİ

Adana Demirspor’un eski futbolcusu, altyapı antrenörü Cengizhan Köksal hayatını kaybetti. Cengizhan hoca için futbola başaldığı altyapıda tören yapıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Adana Demirspor’a futbolcu ve teknik adam olarak hizmet etmiş, şampiyonluklar yaşamış olan Cengizhan Köksal’ı zamansız kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz. Seni hiç unutmayacağız” denildi. Bölge Gazetesi olarak bizler de başta Cengizhan Köksal’ın ailesine, daha sonra Adana Demirspor camiasına başsağlığı dileriz. Cengizhan Köksal 56 yaşında, 1 çocuk babasıydı. Köksal, Adana Demirspor’da yetişti, sırasıyla Sakaryaspor, Mersin İdmanyurdu ve Şanlıurfaspor’da oynadı. Batman ve Sökespor’da antrenörlük yaptı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor