ŞİMŞEK PUANSIZ DÖNDÜ

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 15.haftasında deplasmanda Trabzonspor’a konuk oldu. Mavi-Lacivertli ekip müsabakayı her iki devrede yediği birer golle 2-0 kaybetti. Karşılaşmanın gollerini 26.dakikada Anthony Nwakaeme ve 54.dakikada Marek Hamsik kaydetti. Demirspor bu mağlubiyetle 20 puanla kaldı.

Adana Demirspor, deplasmanda oynadığı Trabzonspor’a 2-0 mağlup olurken, göstermiş olduğu performans ve istatistikle de mağlubiyeti hak etmediğini gösterdi. Mavi-Lacivertlilerin baskılı ve çok sayıda gol pozisyonuna girdiği karşılaşmada, son vuruşları iyi değerlendiren Trabzonspor sahadan galip ayrıldı. Adana Demirspor, 90 dakika boyunca rakip kaleye 18 şut gönderirken; sadece 4’ü isabet buldu. Mavi-Lacivertliler, 5 kez de köşe vuruşu kullandı. Adana Demirspor, 24 kez ceza sahasına orta yaptı ve 6 kez topu Mavi-Lacivertli oyuncularla buluştu. Yoğun seyirci baskısına rağmen istatistik olarak başarılı bir grafik çizen Adana Demirspor’un bu performansı tabelaya yansımadı. Maça hakim bir görüntü sergilemesine rağmen, son vuruşlarda isabet bulamayan veya Uğurcan Çakır’a takılan Mavi-Lacivertliler sahadan beklemediği bir yenilgiyle ayrıldı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vnicenzo Montella, Trabzonspor karşılaşmasının ardından maçı değerlendirdi. Montella, “Çok çok iyi oynadığımız bir maçtı. Trabzonspor’un stadında bu kadar iyi oynayıp yenildiğimiz için üzülüyoruz, ama takımımı da tebrik etmek istiyorum. Çocuklar çok iyi oynadı. İlkg olden sonra da durmadık, kendi oyunumuzu sergilemeye devam ettik. Genel olarak oyunumuza devam ettik. Bu mantalite ile kalitemizle devam edersek, ufak tefek bireysel hataları da silebilirsek çok daha farklı bir görüntü göstereceğimizden eminim” ifadelerini kullandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor