ŞİMŞEK SERİ PEŞİNDE

Adana Demirpor, önceki gün Akhisarspor karşısında aldığı 3 puanla moralini yükseltirken, yarın yine kendi sahasında karşılaşacağı Altınordu maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Mavi-Lacivertli futbolcular ve teknik heyet bu maçı da kazanarak seri yapmak istiyorlar.

Adana Demirsporlu futbolcuların antrenmanda oldukça keyifli oldukları gözlenirken, “Akhisarspor karşısında aldığımız galibiyet bizlere büyük moral oldu. Bu morale yarın karşılaşacağımız Altınordu maçından da galibiyetle ayrılarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var” dediler. Teknik Direktör Ümit Özat antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Önümüzde 6 zorlu maç bizleri bekliyor. Bunların en önemlisi yarın kendi sahamızda yapacağımız Altınordu maçı. Rakibimizin kendi sahasında mağlup olması bizleri yanıltmasın. Çok koşan, çok mücadele eden ve genç bir kadroları var. Ligdeki durumları da bunu gösteriyor. Biz de bir türlü istediğimiz seriyi yakalayamadık. İnşallah Altınordu’nu yenip bunu başarmak istiyoruz” diye konuştu. Öte yandan Akhisarspor maçının 7.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Tarık Çamdal’ın çekilen MR sonucunda arka adalesinde kısmi yırtık tespit edilmşitr. Sağlık ekibi tarafından tedavisine başlanan Tarık Çamdal’ın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Mavi-Lacivertliler bu sezon ligde oynadığı 11 maçta 6 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak toplam 21 puan topladı.  Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor 21 puanla 3’ncü sırada bulunurken, Altınordu ise 23 puanla 2.sırada bulunuyor. Adana Demirspor-Altınordu karşılaşması 9 Aralık Çarşamba günü saat 16.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.  (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor