ŞİMŞEK ŞOKA GİRDİ: 4-0

Adana Demirspor, İstanbul’da karşılaştığı Kasımpaşaspor karşısında ummadığı bir mağlubiyet aldı. Maçın başından sonuna kadar kötü bir futbol sergileyen ve rakibine çok pozisyon veren Mavi-Lacivertliler bunun sonucunda 4-0 mağlup olarak eline gelen dördüncülük şansını da kaybetmiş oldu. Adana Demirspor’da 45+3.dakikada Mario Balotelli rakibine yaptığı sert hareketten dolayı direk kırmızı kart gördü. Balotelli, bu hafta sonu Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.

STAD: Recep Tayyip Erdoğan Stadı

HAKEMLER: Kadir Sağlam (**), Mustafa Savranlar (**), Ata Yıldırım (**)

KASIMPAŞASPOR: Ertuğrul Taşkıran (***), Hadergionaj (**), Ryan Donk (**), Tarkan (**), Eren Elmalı (**), Doğucan (***) (Dk.67 Umut Bozok **), Hajradinovic (**), Tunay Torun (**) (Dk.57 Rayane Aabid **), Fall (**), Ben Ouanes (**) (Dk.67 Valentin Eysseric **), Muleka (***)

ADANA DEMİRSPOR: Muriç (**), Svensson (*), Tayyip Talha (*), Samet Akaydın (*), Rassoul (*) (Dk.46 Alper Uludağ ), Stambouli (*) (Dk.71 Damjan Djokovic *), Gökhan İnler (*) (Dk.46 Assombalonga ), Yunus Akgün (*), Belhanda (*) (Dk.72 Mustafa Kapı ?), Vargas (*) (Dk.60 Babajide David), Balotelli (?)

GOLLER: Dk. 11 Doğucan, Dk.45+1, Dk.63 Muleka, Dk.72 Umut Bozok (penaltı) (Kasımpaşa)

SARI KARTLAR: Haradinovic (Kasımpaşa), Rassoul (Adana Demirspor)

KIRMIZI KART: Dk.45+3 Mario Balotelli

 

MAÇTAN DAKİKALAR
Dk.11 GOL: Bu dakikada Kasımpaşa, Doğucan Haspolat’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekibin sağ kanattan kullandığı kornerin devamında Tunay sağ taç çizgisi önünden ortaladı. Kale alanı önünde Donk’un kafa vuruşu sonrası oluşan karambolde savunmanın bir türlü uzaklaştıramadığı topa Doğucan penaltı noktası üzerinden sert vurdu, savunmadan dönen topu bu kez sol ayağıyla tamamlayan Doğucan topu ağlara göndermeyi başardı.

21.dakikada Kasımpaşa yine gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta son çizgiden Muleka’nın ortaya çeviridği topa kale alanı önünden Fall gelişine uzak köşeye vurdu, kaleci Muriç başarılı bir şekilde uzanarak topun sahibi oldu.

27.dakikada bu kez Adana Demirspor Balotelli ile gole yaklaştı. Ceza yayının gerisinden topla buluşan Balotelli, sağ ayağının içiyle sağ üst köşeye doğru gönderdiği topu, kaleci Ertuğrul aynı güzellikle çatala giderken kornere çelmeyi başardı.

Dk.45+1 GOL: Kasımpaşa’yı 2 farklı üstünlüğe sağlayan golü Muleka kaydetti.

45+3 KIRMIZI KART: Adana Demirspor’da Mario Balotelli, rakibine yaptığı sert hareket sonrası direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Adana Demirspor ikinci yarıya Gökhan İnler ve Rassoul oyundan çıkarken, Alper Uludağ ile Assombalonga oyuna giren isimler oldu.

47.dakikada ev sahibi ekip mutlak bir golden oldu. Gelişen Kasımpaşa atağında Hajradinovic, Tayyip Talha’dan kurtardığı topla bomboş bir alan buldu kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu yandan auta gönderdi.

53.dakikada Kasımpaşa penaltı kaçırdı. Belhanda’nın Fall’a ceza sahası içinde yaptığı hareket sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hadergioaj vuruşunu Muriç kurtararak takımını bir golden kurtarmış oldu.

Dk.63 GOL: Muleka kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydederek durumu 3-0’a getirdi.

DK.72 GOL: Kasımpaşa bir kez daha penaltı kazandı. Oyuna ikinci yarı giren Mustafa Kapı, rakibini düşürünce hakem beyaz noktayı gösterdi. Umut Bozok topu ağlarla buluşturarak durumu 4-0 yaptı. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor