ŞİMŞEK START VERDİ

Adana Demirspor, 11 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı V.F.Karagümrük maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla start verdi. Mavi-Lacivertli oyuncular 15’er dakika olmak üzere gruplar halinde çift kale maç gerçekleştirdiler.

Bu arada Adana Demirspor’un 4-16.hafta programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, program hazırlanırken, UEFA kupalarında mücadele eden takımların müsabakalarının, yayıncı kuruluşun yayın prensiplerinin ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarının dikkate alındığı belirtildi. Buna göre Adana Demirspor’un 13 haftalık maç programında, 6 maçı gündüz oynanacak.

ŞİMŞEKLER GRUBU’NDAN AÇIKLAMA

Adana Demirspor Taraftar Grubu Şimşekler açıklama yaparak Başkan Murat Sancak’ın yanında olduklarını ve Adana Demirspor ailesi olarak mücadele yılmadan devam etmeleri gerektiklerini belirtti. Şimşekler Grubu’nun açıklaması, “Adana Demirspor taraftarı Süper lig’de olmadığı 26 yıl boyunca kulübüyle bağlılığıyla, en kötü şartlarda bile herşeye rağmen formasının yanında olmasıyla nam yaptı. Bu uzun, ıssız ve yalnız yolda sevdasını büyütürken sahipsizliğe isyan etti, karanlığa meydan okudu. Çok zor ve acımasız yıllardı ama yine de birgün olsun davasını bırakmadı. İşte şimdi aynı o yıllardaki gibi tek yumruk olup birlikte hareket etme zamanı. 26 yıllık hasreti bitiren, bizi güneşli günlere götüren, kulübün önünü açan başkanımız Murat Sancak’ın liderliğinde geleceğe emin adımlarla yürüme zamanı. O yüzden Adana Demirspor taraftarı olarak başkanımıza, yönetimimize, teknik heyetimize ve futbolcularımıza sahip çıkarak en iyi bildiğimiz işi yapmalıyız. Adana Demirspor ailesi olarak mücadeleye yılmadan devam etmeli ve Süper Lig’de kalıcı olmalıyız. Yılmayanlara selam olsun.” (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor