ŞİMŞEK, TUZLA’YI AĞIRLIYOR

Adana Demirspor, Türkiye Ziraat Kupası 5.tur maçında geçen senenin şampiyonu Trabzonspor’u kupadan eleyerek 16’ya kalmıştı. Mavi-Lacivertli ekip, Pazartesi günü saat 18.00’de 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Tuzlaspor’u ağırlayacak. Maçın orta hakemi Ramazan Keleş olurken, yardımcılıklarını ise Serdar Diyadin, Murat Şener üstlenecek.

Adana Demirspor, kendi tesislerinde Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde Tuzlaspor maçının hazırlıklarına önceki akşam yaptığı çalışma ile start verdi. Antrenmandan sonra futbolculardan Kerim Avcı ve Tayyih Talha Sanuç’un doğum günleri kutlandı. Teknik heyet, takım arkadaşları ve kulüp personelinin hazır bulunduğu kutlamada, şampiyonluk sözü verildi. Adana Demirspor ligde 2 maçtır galibiyet alamıyor. Mavi-Lacivertliler bu sezon ligde oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 de mağlubiyet aldı.

‘ASIL HEDEFİMİZ SÜPER LİG’

Adana Demirspor’un golcü oyuncusu Mehmet Akyüz 6 maç sonra golle tanıştı ve suskunluğunu bozdu. Golcü oyuncu maç sonu yaptığı açıklamada şansızlığını kırdığını ancak son saniyelerde kaçırdığı gol için üzgün olduğunu ifade etti. Mehmet Akyüz, “Öncelikle takım arkadaşlarımı ve Trabzonspor’u tebrik ederim. Bizim için biraz zor bir maç oldu. 2-3 gün önce Giresunspor ile bir maç oynadık ve buraya geldik. Maç trafiğimiz yoğun, bu maçta 120 dakika olunca bizi baya yordu diyebilirim. Herşeye rağmen takım takım arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye Kupası önemli ancak bizim asıl hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. İlk önceliğimiz bu, bunun için çok çalışıyoruz ve çalışacağız. Forvet oyuncusu olarak goller kaçırıyoruz. Bu aralar şansızlık mu desem, üstümde birşeyler vardı. Golümü attım şansızlığımı kırdım, ancak son dakika yine gol kaçırdım. İnşallah bundan sonra böyle bir şey olmaz. Gol atmaya devam ederim ve kazanırız” ifadelerini kullandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor