ŞİMŞEK YARA SARMAK İSTİYOR

Adana Demirspor, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak bugün Giresun’a gidiyor. Mavi-Lacivertli ekip, yarın saat 19.00’da Giresun Atatürk Stadı’nda Giresunspor karşısında oynayacağı maçtan mutlak üç puan hedefliyor. Adana Demirspor-Giresunspor maçını Ümit Öztürk yönetirken, yardımcılıklarını Ceyhun sesigüzel, Gökhan Barcın yapacak. Dördüncü hakem ise Aykutn Sergin olacak.

Adana Demirspor son 3 maçta bir galibiyet, bir mağlubiyet ve bir de beraberlik ayrılmıştı. Mavi-Lacivertliler bir türlü istediği seriyi sağlayamadı. Bir de buna eline geçen liderlik fırsatlarını da değerlendirememiş oldu. En son Çarşamba günü kendi sahasında Altınordu karşısında 1-1 berabere kalarak yine liderlik şansını kaybetmişti. Mavi-Lacivertli ekip, yarın karşılaşacağı Girseunspor karşısında galip gelerek yara sarmak istiyorlar. Giresunspor 13 maçta topladığı 23 puanla 4.sırada bulunurken, Adana Demirspor’da 12 maçta topladığı 22 puanla beşinci sırada bulunuyor. Bu da gösteriyor ki bu maçın ne kadar zorlu ve çekişmeli geçeceği gözüküyor. Giresunspor son hafta deplasmanda lig lideri Keçiörengücü’nü yenmişti.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Geçen hafta Altınordu karşısında iyi oynadığımızı düşünüyorum. Aynı oyunu Giresunspor karşısında oynarsak ordan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum. Başkanımız Murat Sancak’ın desteğine teşekkür ederim. Devamlı bizim ve futbolcularımıza destek oldu. Bizde inşallah onu sezon sonunda başkanımızı mahçup etmez ve Süper Lig’e çıkarız. Tek isteğimiz ve düşüncemiz bu” dedi.

Adana Demirspor’un tecrübeli oyuncusu Gökhan İnler, süper lig için iddialı konuştu. Gökhan İnler, “Gerçekten süper lige çıkacağımıza inancımız tam. Bu periyotta böyle maçlar olacak. Önemli olan bu maçlarda en az zararla çıkmak ve bunu da yapacak gücümüz var. Takım arkadaşlarıma güveniyorum, onlar da ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Camiamızın bizden beklentisi büyük, bunun farkındayız. Çoğu arkadaşımızın Süper lig deneyimi var. Onlarla beraber diğer arkadaşlarımıza da süper ligin havasını yaşatmaya çalışıyoruz. İnşallah lig sonunda istediğimiz süper lig hedefimize ulaşır ve taraftarlarımızı mutlu ederiz” diye konuştu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor