ŞİMŞEK’İN RAKİBİ KASIMPAŞA

Geçen hafta deplasmanda Altay’ı 3-1 mağlup eden Adana Demirspor, Cuma günü kendi sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maç saat 20.00’de oynanacak.  Mavi-Lacivertliler topladığı 19 puanla 10.sırada bulunurken, rakibi Kasımpaşa ise 9 puanla 19.sırada yer aldı.

Adana Demirspor, kendi sahasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella eşliğinde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla start verdi. Montella, antrenman öncesi futbolcuları etrafına toplayarak Altay maçını unutup, önlerindeki Kasımpaşa maçına odaklarını söyledi. Montella, “Rakibimizin durumu çok kritik. 9 puanla 19.sırada yer alıyor. Acil puan veya puanlara ihtiyacı olan bir ekip, onun için çok dikkatli olmalıyız. Altay’dan daha tehlikeli bir rakip olacağı kanaatindeyim. Futbolcularım bu maça da aynı hassasiyet ve inançla çıkarak galip geleceklerine inanıyorum” dedi. Bu arada Cuma günü oynanacak maçın biletleri de satışa çıktı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Kasımpaşa maçı için bilet fiyatlarında indirim yapılması talimatını verdi. Yapılan indirimtutarınnı ise kendisi tarafından kulübe aktarılacağı belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İlk kez %100 kapasiteyle taraftarımızla buluşacağımzı Kasımpaşa maçının biletleri Pazartesi günü 19.40’tan itibaren passo.com.tr’de satışta. Bu zorlu yolda taraftarımızla bütünleşmek adına satışa çıkacak biletlere uygulanan indirimler Başkanımız Murat Sancak tarafından karşılanacaktır.”

DUYURU

Adana Demirspor Kulübü’nden taraftarlarına duyuru yapıldı.

Duyuruda, “TFF’nin aldığı karar doğrultusunda artık maçlarımız %100 seyirci kapasitesi ile oynanacaktır. Maçları daha rahat, keyifle izlemek ve takımımıza daha fazla olumlu sinerji yansıtabilmek amacıyla aşağıdaki noktalara önem vermenizi dileriz.

1)Tam kapasite ile birlikte toplumsal sorumluluğumuz olan maske ve mesafe kurallarına eskisinden daha fazla özen gösterilmesi gerekmektedir.

2)Yasa gereği, 12 yaş altı taraftar k esinlikle stada kabul edilemeyecektir. Ayrıca 12 yaş üzeri taraftarlarımız ise aşı takvimini tamamlamadan, PCR tesit olsa dahi, stada giremeyeceklerdir.

3)Stat içinde koltuk numaralarına göre oturma düzenine uyulması önemlidir.

4)Engelli ve bayan taraftarlarımıza ait alanlarda özellikle büfelerde, bayan tuvaletlerinin kullanımında ve stadyum girişlerinde gerekli hassasiyetin gösterilmesi önemlidir. Engelli taraftarlarımız için özel olarak sağlanan şapkaların kullanılması önemlidir ve özel şapkalı taraftarlarımızın yardıma ihtiyaçları olduğu anda gerekli hassasiyeti ve yardımı gösterelim.

5)Her ne şart altında olursa olunsun müsabaka esnasında sahaya yabancı madde atılmaması ve her türlü rencide edici tezahürattan sakınılması önemlidir.

Ne yazık ki bu sene, kamera k ayıtlarınca tespit edilen birçok taraftarımız Emniyet Müdürlüğü tarafından savcılığa sevk edilerek cezai işleme tabi tutulmuşlardır.

Artık yurtiçi ve yurtdışı spor kamuoyunun dikkatini çekip sempatisini kazanmış taraftar ve kulüp gücümüzü daha da ileriye götürebilmek için siz değerli Adana Demirspor taraftarlarımızın yukarıdaki konularda kulübümüze yardımcı olacağına inancımız tamdır.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor