ŞİMŞEK’TE DEPREM

Adana Demirspor’un Altınordu beraberliğinden sonra Giresunspor’a da yenilmesi bardağı taşıran son damla oldu. Mavi-Lacivertlilerde radikal kararlar alındı. Teknik Direktör Ümit Özat’ın istifa etmesi, sportif direktör ve altyapı koordinatörü değişikliği, Metin Korkmaz’ın görevden alınması ve en son olarak da Volkan Şen ile Erkan Zengin’le yollar ayrılması oldu.

Adana Demirspor’da sportif direktörlüğe Gökhan Göktürk ve altyapı koordinatörlüğüne ise Ömer Anaydın getirildi. Teknik Direktör Ümit Özat’ın istifasının ardından sportif direktör Halil Bahar da görevden alındı, yerine Ömer Anaydın getirildi. Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamada, “Adana Demirpor sportif direktörlüğüne tek yetkili olarak altyapı koordinatörü Gökhan Göktürk getirilmiştir. Altyapı koordinatörlüğünden boşalan yere İtalya Milano Üniversitesi mezunu Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir’de stajını yapan son 6 aydır altyapıda idari menajer olarak görev alan Ömer Anaydın atanmıştır. Hayarlı uğurlu olsun” dedi.

2.DUMLUPINAR DÖNEMİ

Adana Demirspor’da Ümit Özat’tan boşalan tekniknik direktörlüğe ise Cüneyt Dumlupınar getirildi. Başkan Sancak, “Takımı iyi tanıyan beraber çalıştığımız hoca olarak ta Cüneyt Dumlupınar yarın takımın başında Trabzon’da olacak. Hayırlı uğurlu olsun, devre arasına kadar Cüneyt Dumlupınar önderliğinde gidilecek. Taraftarı mutlu ederse ve başarılı olursa devam ederiz” ifadelerini kullandı.

METİN KORKMAZ GÖREVDEN ALINDI

Adana Demirspor’da alınan başarısız sonuçların ardından Ümit Özat görevinden istifa ederken, Sportif Direktör Halilh Bahar görevinden alındı. Bu gelişmelerin ardından Başkanvekili olan Metin Korkmaz’ın da görevden alındığı açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Başkanvekilimiz Metin Korkmaz’ın takımımızla ilgili görevi sona ermiştir. Kendisi bundan sonra yönetim kurulu üyesi olarak devam edecektir. Camiamıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” denildi.

ŞEN VE ZENGİN’LE YOLLAR AYIRLDI

Giresunspor yenilgisi sonrası istifa eden Teknik Direktör Ümit Özat’ın ardından yıldız futbolcular Erkan Zengin ve Volkan Şen’in kendilerine takım bulmaları istendi. Alınan mağlubiyetin ardından akşam saatlerinde Teknik Direktör Ümit Özat ile yolların ayrıldığı Mavi-Lacivertli ekipte takımın yıldız isimleri Erkan Zengin ve Volkan Şen’e de kulüp bulmaları için izin verildi. Yapılan açıklamada, “Oyuncularımızdan Erkan Zengin ve Volkan Şen ile yapılan görüşmelerin ardından kulüp bulmaları için izin verilmiştir. Kendilerine, takımımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol yaşamlarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.Bu arada Başkan Sancak açıklama yaptı ve devre arasına kadar sabır istedi. Sancak, “Evet dün bazı kararlar aldım ve uyguladım. Kulüp içerisinde idari olarak bazı kararlar alacağız. Bir tek yönetim kaldı, size sabır demiştim takıma zarar vermemek adına devrenin son maçına kadar sabır bekliyorum. O zaman yönetim ile alakalı kararı açıklarız” diye konuştu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor