ŞİMŞEK’TE DURMAK YOK

Adana Demirspor, ligin 28.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mavi-Lacivertli ekip Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde bir antrenman gerçekleştirdi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda koordinasyon çalışması yapıldı. İdman, dar alanda çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Montella antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Son haftalarda dışarıda daha iyi sonuçlar alıp, kendi sahamızda rakiplerimize puan kaybediyoruz. Bu da gösteriyor ki evimizde oynadığımız maçlarda rakiplerimiz bize karşı daha defansif ve dikkatli oynuyorlar. Buna rağmen birçok gol pozisyonuna giriyoruz. Önemli olan bu futbolu her zaman aynı şekilde oynamamız. Futbolcularımın tüm maçlarda gösterdiği performanstan dolayı çok mutluyum. Ellerinden geleni yapıyorlar. Şu an Fenerbahçe’nin Pazartesi günü Kasımpaşa’yı yenmesinden dolayı 5’nci duruma düştük. Bu hafta ligde birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Bu maçların içinde en kolayı gözüken bizim maç gözüküyor. Rakibimiz düşme potasının dibinde yer alıyor. Kötü günler yaşıyorlar. Onlar can havliyle karşımıza çıkacaklar. Ama bizim de içimizde bir hedefimiz var. O hedefe ulaşmak için kazanmak istiyoruz. Önümüzdeki rakiplerimiz Konyaspor, Galatasaray’la oynayacak. Başakşehir Beşiktaş’la, Fenerbahçe’de Trabzonspor ile karşı karşıya gelecekler. Bu takımlardan sadece Konyaspor hariç diğerleri kaybettiği zaman onların üstüne çıkacağız. Ama öncelikle bizim Yeni Malatyaspor’u yenmemiz gerekiyor” diye konuştu.

DEMİRSPOR PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Adana Demirspor’u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etti. TFF’den yapılan açıklamada, Adana Demirspor’un saha olayları nedeniyle disipline gönderildiği belirtildi. Açıklamada, Adana Demirspor Sportif Direktör Gökhan Göktürk ile Fraport TAV Antalyaspor İdari Menajeri Burak Uysaloğlu’nun sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildiği aktarıldı. TFF’den yapılan açıkalmada “Adana Demirspor A.Ş. Kulübü’nün 25.02.2022 tarihinde oynanan Adana Demirspor-Antalyaspor müsabakasındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52.maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine, Adana Demirspor A.Ş. Kulübü idarecisi Gökhan Göktürk’ün aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36.maddesi uyarınca 26.02.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir denildi. (HABER: ALİ AKILLI)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor