ŞİMŞEK’TE HEDEF 2’DE 2

Geçen sezon play-off yarı finalinde elediği Bursaspor’u ligin ilk haftasında 3-1 yenen Mavi-Lacivertliler, Beypiliç Boluspor maçında galibiyet hedefliyor. Mavi-Lacivertli ekip bugün saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Boluspor’u yenip 2’de 2 yapmak istiyor. Maçın hakemi Cihan Aydın oldu.

Hafta başından beri Boluspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde gerçekleştiren Adana Demirspor’da futbolcular oldukça hırslı gözüktü. Deplasmanda alınan Bursaspor galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Teknik Direktör Ümit Özat, “Bugün oynayacağımız Boluspor maçı gerçekten zor geçecek gibi gözüküyor. Biz her zaman galip gelmek için saya çıkacağız. Bunu da başaracak güçteyiz. Antrenmanlarımıza başkanımız Murat Sancak gelerek bizlere moral verip, bizi yalnız bırakmadı. Bana göre 3-4 haftalık zaman dilimine ihtiyacımız var. Çünkü oyun prensipleri, oyun anlayışı 3-4 günde oturmuyor, 2-3 transfer yapacağı inşallah. Eğer ilk 4 haftayı en az hasarla kapatırsak önümüzün açık olacağını düşünüyorum” dedi.

YUNUS AKGÜN KİRALANDI

Adana Demirspor, Galatasaray’ın genç ve başarılı oyuncusu Yunus Akgün’ü 1 yıllığına kiraladığı belirtildi. Sağ kanat ve forvet mevkilerinde forma giyen 20 yaşındaki genç yıldız, geçtiğimiz sezon Avrupa kulüplerinin de listesindeydi. Galatasaray altyapısından yetişen Akgün, Sarı Kırmızılı takımla 2018 yılında profesyonel sözleşme imzaladı. Geride bıraktığımız sezon , U19 Elit Ligi de olmak üzere 31 maçta görev alan genç isim, bu karşılaşmalarda 13 gol atarken, 10 da asist yapma başarısı gösterdi. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor