ŞİMŞEK’TE HEDEF GALİBİYET

Adana Demirspor, bugün saat 16.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Altınordu’yu ağırlayacak. Mavi-Lacivertliler bu maçta galibiyetten başka bir şey düşünmüyorlar. Maç TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Maçın hakemi Turgut Doman olurken, yardımcılıklarını ise Kemal Mavi ve Murat Altan üstlenecek.

Adana Demirspor, Pazar günü kendi sahasında Akhisarspor’u 2-0 yenmiş ve ara vermeden Altınordu maçı hazırlıklarına başlamıştı. Dün yapılan antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Mavi-Lacivertliler maç saatini beklemeye başladı. Yapılan antrenmanlarda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Adana Demirspor evinde 6 maçtır kaybetmiyor. Mavi-Lacivertliler rakibi Altınordu’nun ardından 21 puanla 3.sırada bulunuyor.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Altınordu maçına çok iyi motive olduklarını belirterek, “Akhisarspor galibiyeti bizlere büyük bir moral oldu. İnşallah aynı motivasyon ile oynayıp bu ligin güçlü ekiplerinden olan Altınordu’yu da yanarak bir seri başlatmak istiyoruz. Rakibimiz geçen hafta kendi sahasında Keçiörengücü’ne yenilerek liderliği bıraktı. Şimdi bizim karşımıza tekrar liderliği ele geçirmek için çıkacaklar. Biz de artık bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz Altınordu maçından kayıpsız geçmek ve galibiyet alarak 2’de iki yaparak Giresun’a gidip Giresunspor’u da yenerek seriyi devam ettirmek isityoruz” diye konuştu. Öte yandan sakat oyuncular Tarık Çamdal ve Emircan Altıntan tedavileri için Sırbistan’a gönderildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, “Başkanımız Murat Sancak’ın talimatıyla sakatlıkları bulunan Tarık Çamdal ve Emircan Altıntaş, Sırbistan’a gönderildi ve dünyaca ünlü doktor 74 yaşındaki Mariana tarafından tedavisine başlandı. Sırbistan’da tedavileri sürecek her iki oyuncumuzun bekelenen tarihten daha erken sahalara döneceği açıklandı” ifadelerine yer verildi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor