ŞİMŞEK’TE HEDEF TUR

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.tur karşılaşmasında yarın kendi sahasında saat 19.00’da Serik Belediyespor’u ağırlayacak. Karşılaşmanın hakemi Alper Akarsu olurken, yardımcılıklarını Murat Şener, Anıl Usta yapacak. Süleyman Bahadır ise dördüncü hakem olarak görev üstlendi.

Adana Demirspor’un Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda Serik Belediyespor ile oynayacağı maçın kanalı da belli oldu. Mavi-Lacivertliler’in Ziraat Kupası Kupası 4.turunda yarın Serik Belediyespor ile Yeni Adana Stadı’nda saat 19.00’da oynayacağı A Spor canlı yayınlayacak. Tek maçlı eleme sistemine göre oynanacak karşılaşmayı kazanan taraf adını 5.tura yazdıracak.

Mavi-Lacivertliler, Serik Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Demirspor’da kupa maçından çok hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçını düşünüyor. Teknik Direktör Vincenzo Montella, “Bugün oynayacağımız kupa maçındaki rakibimiz Serik Belediyespor’u yenip kupada gittiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ama önceliğimiz hafta sonu lider Trabzonspor maçına konsantre olmak. Onun için bu maçtan sonra ara vermeden çalışmalarımıza başlayacağız. Bu maçta daha önce açıkladığım gibi yedek oyunculara şans vereceğim. Hem onları da görmüş olacağım. Futbolcularıma Trabzonspor maçını unutmalarını, kupa maçına motive olmalarını söylüyorum. İnşallah kazaya uğramayız” diye konuştu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor