Şimşek’te moraller üst seviyede

Adana Demirspor’da kamp çalışmaları büyük moralle devam ediyor. Mavi-Lacivertli ekip kampın 3. Gününde hazırlıklarını günde iki idmanla sürdürdü. Sabah önce kuvvet çalışması yaparken, akşam da taktiksel antrenmanla günü tamamladı. İstanbulspor maçında sakatlanan Kosecki çalışmada yer almazken, dizinde ağrılar hisseden Volkan Şen de sabah yapılan antrenmande yer almadı. Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Antrenmanın ilk bölümünde futbolcular kuvvete dayalı çalışmalar yaptı. Yoğun geçen antrenman programına rağmen Adana Demirspor akşam taktiksel çalışmalarla günün tamamladı.

Mavi-Lacivertlilerde kampın ilk gününden itibaren moraller üst seviyeye çıktı. Erkan Zengin ve Hasan Kılıç ile kadrosunu güçlendirdi. Her iki futbolcu uyum sürecini çabuk aşarak takıma adapte oldular. Takımad şu ana kadar ciddi bir sakatlık yaşanmaması da teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sabah yapılan antrenmanın ardından teknik heyet ve idari kadronun oluşturduğu takım kulüp personeli ile dostluk maçı oynadı. Oldukça çekişmeli geçen maç teknik heyet ve idari kadronun oluşturduğu ekip 5-4 kazandı.

TARAFTARLAR BAŞKANI BUNALTTI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak sosyal medya sitesi Twitter’ı aktif olarak kullanıyor. Başkanın sosyal medyayı aktif olarak kullanmasından dolayı taraftarlar sürekli olarak soru soruyor. Başkan Murat Sancak sorulan her soruya cevap vermeye çalışıyor. Ancak taraftarlar başkanı soruları ve ithamları ile bunalttı. Bunun üzerine Başkan Sancak, hem Twiitter hesabından hem de Instagram hesabından Adana Demirspor ile ilgili paylaşımlarını ve Adana Demirspor başkanı biyografisini kaldırdı.

(HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor