Şimşek’te Sneijder olmadı Mouche geliyor

HABER: Murat ÖZKARDEŞ

Süper Lig hedefe doğrultusunda kesenin ağzını açan Adana Demirspor Sneijder’den beklediği yanıtı alamadı. Mavi-Lacivertliler, daha önce Kayserispor forması giyen Arjantinli 10 numara Pablo Mouche ile anlaştı.

10 NUMARA İLE ANLAŞTI

Sezon başında 20’nin üzerinde takviyen yapan Adana Demirspor, Ocak ayındada transfer şampiyonu olmaya hazırlanıyor. Yılmaz Vural yönetimindeki  Adana Demirspor büyük oynuyor. Daha önce Wesley Sneijder için temaslarda bulunan Mavi-Lacivertliler’de, Hollandalıyı Yılmaz hoca bizzat telefonla aramış ve “Adana Demirspor’a gel kral ol” demişti. 35 yaşındaki Sneijder bir türül geri dönüş yapmazken, yıllık 2 milyon euroluk teklifi yetersiz gördüğü öğrenildi. Mavi-Lacivertiller hemen B planını devreye soktu ve daha önce Kayserispor’da forma giyen 10 numa Pablo Mouche ile el sıkıştı. 31 yaşındaki Arjantinli maestro, 2014’te 3 milyon euro karşılığında Palmeiras’a transfer olmuştu. Mouche kariyeri boyunca Arjantin Milli Takımı’nın 5 kezde formasını giydi.

SÜLEYMAN KOÇ ŞİMŞEK’TE

İlk yarıda istediği performansı gösteremeyen Adana Demirspor, transfere hız kesmeden devam ediyor. Mavi-Lacivertli ekip, Çaykur  Rizespor’la yollarını ayıran kanat oyuncusu Süleyman Koç’u kadrosuna kattı. Çaykur Rizespor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Koç, kendisini Demirspor’a bağlayan sözleşmeye 2.5 yıllık imza attı. Daha önce Almanya’da da forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, 2016/2017 sezonunun devre arasında Çaykur Rizespor’a katılırken, yeşil mavili forma ile toplamda 61 maça çıkarak 10 gol,l 9 asistlik performans gösterdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor