SONER ÇETİN, BUGÜN HALKA HESAP VERİYOR

Kamuoyu yoklamalarında 1 ve 3. sıradan aşağıya inmeyen ve iki seçimi de fark atarak kazanan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bugün de düzenleyeceği basın toplantısında yapılan hizmetleri halkla paylaşmak için basın toplantısı düzenleyecek.

ADANA(BÖLGE)-Çukurova’da her şey yolunda, gece gündüz demeden sahadayız çalışıyoruz. Çukurovalı bizden memnun, biz Çukurovalıdan memnunuz” diyen ve bu hizmet çalışmalarına hiç ara vermeyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla halka hesap verecek.

İlk  Belediye Başkanlığı döneminde halka verdiği sözü yerine getiren, ikinci dönem seçildikten sonra “Bizim kaybedecek bir günümüz bile yok, bu nedenle hayırlı olsun ziyaretlerine bile vaktimiz yok” diyerek hizmete devam eden Çetin, bugün yaptıkları ve yapacakları konusunda kamuoyuna bilgi verecek.

“Göreve ilk geldiğimizden bu yana ayağımızı hiç gazdan çekmedik” açıklamasında bulunan Çetin’in, bugün gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projelerle ilgili olarak kamuoyuna bilgilendireceği açıklandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor