SORUNU BİLEREK VE İSTEYEREK KENDİLERİ YARATTI

Ülkeyi tam 19-20 yıldır tek başına yöneten AKP ve Recep Tayyip Erdoğan ülke ekonomisinde sürekli olarak TÜSİAD’la gerginlik yaşarken,

MÜSİAD’a,

AKSON’a,

TUSKON’a

destek verdi. Bunlara sağladığı ölçüsüz nüfus ve güç dağıtımının daha fazlasından FETÖ’ye verdi. Hatta Fetöcüler için ‘Ne istedilerde vermedik’ diyerek, verdikleri  katkıyı itiraf etmediler mi?

FETÖ bu ülke ekonomisinden çok büyük rant devşirmesine neden olduğunu ‘Dershaneleri-Okulları TV’leri ve Şirketleriyle’ devasa bir güç haline gelmediler mi?

Bugün ülkemiz çok büyük bir finans krizi yaşıyor. Ama R.T.Erdoğan 19-20 yıldır yaptığı gibi TÜSİAD’a kızmaya devam ediyor. Ben burada TÜSİAD’ın avukatlığına soyunmuş olmak için değil, yaşananları anlatmaya çalışıyorum.

MÜSİAD’a

AKSON’a

TUSKON’a

ve FETÖ’cü sermayeye ayrıcalıklı ve büyük güç vererek rant sağladığını, bu islami sermaye nerede diye sormuyor?

Bizler bu durumda 19-20 yıldır ülkeyi tek başına ve astığı astık/kestiği kestik yöntemiyle yöneten Recep Tayyip Erdoğan’a sormayalım mı?

1-Nereye gitti bu kadar özelleştirme paraları?

2-Nereye gitti bu kadar ÖTV paraları?

3-Nereye gitti yurtdışından alınan borç paralar?

4-Nereye gitti bol kepçeyle dağıtılan krediler?

5-Neden İslami sermaye sağlıklı kalkınmayı beceremedi?

6-Mehmet Cengiz’in vergi borçlarını kim adına ve hangi yetkiyle sildiniz?

7-Demirören grubuna devlet bankalarından verdiğiniz krediler sizin şahis paranızmıydı da çar-çur edilmesine göz yumdunuz?

8-Ahlakı öne çıkaran İslami sermayenin ANAP’dan-AKP’ye uzanan 40 yıllık SECERESİNDE;

a)Görülmemiş yolsuzluklar!..

b)İslami sermayenin önünü açmak için yüzlerce kez ihale yasalarının değişmesi!..

c)-Sonuç olarak ülkede yolsuzluğu-yoksulluğu ve yasakları yok edeceğim diye iktidar olan AKP değil mi?

AKP Genel Başkanı R.T.Erdoğan her mikrofonu eline aldığında “Ülkede bu CE-HE-PE var ya, bu CE-HE-PE’nin bir dikili ağacı bile yok” diye ahkam keserken de 1923-1938/1939-1950 yılları arasında ülkeye mal ettiği Cumhuriyet değerlerini sata sata iktidarının ömrünü uzatarak bugünlere geldi.

Cumhuriyet değerlerini satarak İSLAMİ SERMAYE’nin önünü açtığını kuzuların sessizliğine bürünerek görmemiz gerektiğini caka satarak el altından da değil, güç zehirlenmesinin verdiği ölçüsüz cesaretle açık ve alanen sopa gösteriyor, tehditler savuruyor!…

Ama artık işsizlik, geçim sıkıntısı, pahalılık ve yaşanan yaşamın sıkıntılarını hiç kimse kuzuların sessizliğine bürünerek görmezden gelmiyor artık…

Ellerine tencere/tava alarak sokaklara sel gibi taşanlar gösteriyor. Tehditlerinize ve sopa gösterilerinize aldıran yok.

Zira artık toplumun kaybedecek bir şeyleri de kalmadı ya…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor