Sözlü: Yeni imar alanı açmadık, açmayacağız

Gayrimenkul sektörü temsilcileri ile buluşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, burada yaptığı konuşmada kentte yeni imar alanı açmadığını, ada bazında yapılan uygulamalarla ve haritalara işledikleri planlamalar ile şehrin geleceğine ışık tuttuklarını anlattı.

AÅŸağı Seyhan’ın ve YüreÄŸir’in yenilenmediÄŸi bir Adananın yenilenemeyeceÄŸini ifade eden BaÅŸkan Sözlü, YüreÄŸir’i kıymetlendiren 3 büyük köprünün çalışmalarının devam ettiÄŸini belirtirken kente önemli bulvarlar ve köprüler kazandırdıklarını söyledi.

ADANA (BÖLGE)-Adana BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Sözlü, Adana Gayrimenkul Ä°ÅŸ Adamları DerneÄŸi tarafından  kendisine destek vermek adına düzenlenen toplantıya katıldı

Kentte yatırım yapan gayrimenkul sektörü temsilcileri ile bir araya gelen BaÅŸkan Sözlü’ye Adana Gayrimenkul Ä°ÅŸ Adamları DerneÄŸi tarafından ‘Yılın Belediye BaÅŸkanı’ plaketi takdim edildi

“ÇAÄžDAÅž ADANA’NIN GELECEK YÃœZ YILINI Ä°NÅžA EDÄ°YORUZ”

Adana’nın gelecek yüz yılını inÅŸa edecek projelere imza atan, ÅŸehrin önünü açan planlamaları ile modern, çaÄŸdaÅŸ Adana’nın baÅŸ mimarı Adana BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Sözlü, Adana Gayrimenkul Ä°ÅŸ Adamları DerneÄŸi tarafından kendisine destek amaçlı düzenlenen toplantıya katıldı.

“YENÄ° Ä°MAR ALANI AÇMADIK, AÇMAYACAÄžIZ”

Gayrimenkul sektörü temsilcileri ile buluşan Başkan Sözlü, burada yaptığı konuşmada kentte yeni imar alanı açmadığını, ada bazında yapılan uygulamalarla ve haritalara işledikleri planlamalar ile şehrin geleceğine ışık tuttuklarını aktardı.

“SONSUZ BULVARLARLA ADANA MARKA KENT OLUYOR”

AÅŸağı Seyhan’ın ve YüreÄŸir’in yenilenmediÄŸi bir Adananın yenilenemeyeceÄŸini ifade eden BaÅŸkan Sözlü, YüreÄŸir’i kıymetlendiren 3 büyük köprünün çalışmalarının devam ettiÄŸini belirtirken kente sonsuz bulvarlar kazandırdıklarını söyledi.

KonuÅŸmaların ardından Dernek BaÅŸkanı Mahsum YeÅŸil tarafından Adana BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Sözlü’ye yılın belediye baÅŸkanı plaketi takdim edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor