Suç kaydı bulunan U.K. isimli şahıs yakalandı

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın Sarıçam ilçesinde çaldığı aracı yol kenarında bırakarak kaçan ve birçok suçtan kaydı bulunan U.K. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklamada; Sarıçam İlçesi Baklalı Mahallesinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi sırasında durumundan şüphelenilen bir kamyonet takibe alınmıştır. Söz konusu aracın sürücüsü takip edildiğini anlayınca aracı yol kenarında bırakarak kaçmaya başlamıştır. Aracı çaldığı şüphelenilen şahıs U.K.,  arazide başlatılan arama çalışmaları neticesinde yakalanarak, kimlik bilgileri kontrol edilen şahsın yoklama kaçağı olduğu, “Gece Vakti Yağma ve Silahlı Yağma Suçlarından” suç kaydının bulunduğu ve şahsın cezaevinden yeni çıktığı bilgilerine ulaşılmıştır. Araç plakasının sorgulanması sonrasında ise aracın çalıntı olarak arandığı, daha önce (50.000) TL. değerindeki (4) büyükbaş hayvanla birlikte  aracının park halindeyken çalındığı ihbarında bulunan H.A. isimli şahsa ait olduğu  tespit edilmiştir. Şüpheli şahıs adli makamlar tarafından gözaltına alınmıştır.  

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor