Vali Elban cübbe giydirdi

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Dr.Süleyman Elman, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi cübbe giyme törenine katılarak cübbe giydirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Sağlık Bilimleri Üniversitesi tanıtım filminin gösterimiyle devam etti.  

Programda bir konuşma gerçekleştiren Vali Dr. Süleyman Elban, cübbe giyen akademisyenlere meslek hayatlarında başarılar dilediğini ifade etti.

Sağlık Bilimleri Üniversitesinin tematik bir üniversite olmasının ötesinde dünya çapında, özellikli bir üniversite haline geldiğini ifade eden Vali Elban, “Yaklaşık 6 buçuk yıl içerisinde üniversitemiz, hem devleti çok iyi tanıyan üniversite yönetim kadrosuyla hem de alanlarını çok iyi bilmelerinden dolayı Sağlık Bakanlığıyla doğru bir düzlemde yol alarak önemli bir aşama kaydettiler. Hızla gelişen Sağlık Bilimleri Üniversitesi kentimizin ve bölgemizin sağlık eğitimi ve hizmetlerine de önemli katkılar sunacaktır. Dolayısıyla sizlerin de bu üniversitenin bir mensubu olmanız, bu ailenin bir parçası olmanız büyük bir onurdur. Adana Valiliği olarak her türlü desteğe hazırız. Cübbe giyecek tüm akademisyen arkadaşları kutluyorum.” dedi.

Vali Elban’ın konuşmasının ardından akademisyenler için cübbe giyme töreni gerçekleştirildi.

Programa Vali Dr. Süleyman Elban’ın yanı sıra Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile çok sayıda akademisyen katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor