Vücutçular Başkan Karalar’dan destek bekliyor

Atletik Conan Vücut Geliştirme Fitness Kulübü sporcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan destek bekliyor.

Spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen Başkan Karalar’ın desteğini bekleyen Vücut Geliştirme ve Fitness sporcuları, Mayıs ayında İspanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.

Vücut Geliştirme Dalı’nda 80 kiloda Gökhan Akçelik, 75 kiloda Adem Keser milli takıma seçilme başarısı göstererek İspanya’da ülkemizi temsil edecekler. Federasyonun ödeneği olmadığı için kendi imkanlarıyla Avrupa Şampiyonası’na gitmek durumunda kalan milli sporcular Özçelik ve Keser tüm umutlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a bağlamış durumda.

Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü Antrenörü ve Uluslar arası Hakem Nihat Söyler, “Öncelikle Sayın Başkanımız Zeydan Karalar’ı Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilmiş olmasından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Sayın Karalar Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde de spora ve sporcuya yakın durmuş, destek olmuş ve bu yönüyle de spor camiasında sevilen bir isim. Kendisinin bu yönünün yeni görevinde artarak gelişeceğine inanıyoruz. Kulübümüz sporcuları Gökhan Akçelik ve Adem Keser Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi ve Adana’mızı temsil edecek. Başarılı sporcularımız gerek kulübümüzün ve gerekse de kendi imkanları olmadığından, federasyonunun da ödeneğinin kısıtlı olmasından dolayı Avrupa Şampiyonası’na gidememe durumuyla karşı karşıyadır. Sayın Karalar’ın temsil noktasındaki hassaslığını biliyoruz. Sporcularımıza yardım elini uzatacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Söyler, Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü olarak Türk sporuna çok başarılı sporcular kazandırdıklarını, Akçelik ve Keser’in de bu sporcular arasında olduğunu, her iki sporcunun da Avrupa’da ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine inandığını dile getirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor