YETİM ÇOCUKLARA İFTARDA ADANA KEBABI

Adana’da faaliyetlerini sürdüren İnfak Derneği yardımlaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da örnek bir programa imza atarak yetim çocukların yüzünü güldürdü. Dernek Başkanı Adem Gülbahar; “Yetim çocuklarımızla iftar açmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Şimdi onlara bayramlık almak için bir kampanyaya başlıyoruz” dedi.

HABER: KERİME LARA ALTUN

ADANA (BÖLGE)-Savaş bölgelerinde yaptığı yardım çalışmalarıyla dikkat çeken Adana İnfak Derneği ‘Dünya yetimler günü’ nedeniyle düzenlediği iftar programında 50’yi aşkın yetim çocuk ve annelerine Adana Kebabı ikramında bulundu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan dernek başkanı Adem Gülbahar; “Adana’da yaşayan yetim çocuklarımız ve anneleri ile iftar programında bir araya gelmek muhteşem bir duygu. Bu ailelerin ir kısmı savaş mağduru mülteci aileler. Bu ailelere Vefa evlerimizde yıl boyunca destek olmaya çalışıyoruz. Bugün de oruçlarımızı onlarla birlikte açmak istedik. Katılan tüm çocuklarımıza ve annelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bundan sonraki hedeflerine yönelik de açıklamalarda bulunan Başkan Gülbahar konuşmasında; “Derneğimiz bünyesinde yardımcı olmaya çalıştığımız çocuklarımıza ve annelerine Ramazan Bayramı öncesinde bayramlık yardımında bulunmak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımıza başladık. Adanalı hayırseverlerin yardımlarını da bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Turgut Özal Bulvarı’nda bir kebap salonunda gerçekleşen programda masaları balonlarla süsleyen dernek gönüllüleri çocukların yüzlerindeki sevincin her şeye değdiğini söyledi.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor