YUNUS AKGÜN’ÜN GECESİ: 2-0

Adana Demirspor, kendi saha ve seyircisi karşısında karşılaştığı Galatasaray karşısında ikinci yarıda Yunus Akgün’ün ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrılarak 29 puan ve averajla 4.sıraya yükseldi.

Adana Demirspor’un Galatasaray’dan kiraladığı Yunus Akgün, Sarı-Kırmızılılar ile oynadıkları maça damga vurdu. Karşılaşmanın ilk yarısında oldukça iyi bir performans gösteren Yunus Akgün ikinci yarıya ise golleriyle damga vurdu. Maçın 53 ve 58.dakikalarında attığı gollerle İsmail Çipe’yi çaresiz bırakan Yunus Akgün, Galatasaray’a ise büyük bir şok yaşattı. 21 yaşındaki futbolcu ikinci golüyle büyük  takdir topladı.

Süper Lig kariyerinde ilk kez ceza sahası dışından gol atan Yunus Akgün, bu sezon Adana Demirspor formasıyla bir maçta iki gol atan ilk oyuncu oldu. Ayrıca Yunus Akgün,Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta 2 gol attı. Sosyal medyada Yunus Akgün için “Antoine Grieezmann” benzetmesi yapılırken, Galatasaraylı taraftarlar ise yetenekli futbolcunun Adana Demirspor’a kiralanmış olmasına tepki gösterdi. Yunus Akgün 80.dakikada yerini Akintola’ya bırakarak taraftarlarının alkışları arasında yedek kulübesine oturdu. (HABER: İLKER UÇAK)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor