Zeydan Karalar, İmamoğlu’nu gece ayağa kaldırdı

Seyhan Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, İmamoğlu’nda gençler tarafından meşalelerle karşılandı

ADANA (BÖLGE)-  Seyhan Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, İmamoğlu halkının ısrarı üzerine gece geç saatlerde gittiği ilçede coşkulu kalabalık tarafından meşalelerle karşılandı.

Kozan’daki bir programa katılmak için bölgede bulunan Başkan Zeydan Karalar, buradaki programının tamamlanmasının ardındaın Adana’ya yola çıktığında bir sürprizle karşılaştı. Başkan Zeydan Karalar’ın Kozan’da olduğunu öğrenen İmamoğlu halkı Adana yol kavşağında Karalar’ın yolunu keserek ilçeye götürdü. Bir anda organize olan yüzlerce İmamoğlulu meşalelerle Başkan Zeydan Karalar’ı ve CHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Kasım Karaköse’yi karşıladı. Yurttaşlar “İmamoğlu seninle gurur duyuyor” sloganları attı. Renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada halka hitaben bir konuşma yapan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar şunları söyledi:

“İmamoğlu ne güzel, bu ne güzel bir sevgi. Siz bu coşkunuzla 31 Mart’ın sonucunu şimdiden ilan ediyorsunuz. Büyükşehir’de Zeydan, İmamoğlu’nda Kasım diyorsunuz. Biz başkan olduğumuzda İmamoğlu’nun sorunlarını tek tek çözeceğiz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor