ZEYDAN KARALAR’A SORUYORUZ; ANKETLER İÇİN HER AY BİR MİLYON LİRA ÖDEME YAPIYOR MUSUNUZ?

Zeydan Başkan, Adanalıların parasını eşe, dosta, yandaşa, kandaşa aktarmaktan hiç sıkıntı duymaz. Zeydan Başkan, tek dosyada bir yıllık anket işi yaptı. Aslında  kopma da yok ortada yapılan ankette. Zeydan başkan Adanalıların parasını eşe, dosta, vatandaşa, kandaşa aktarmaktan hiç sıkıntı duymaz, hayali işlere ihale kılıflı halkın trilyonlarını hortumlatırken, insanın yüzü de kızarmaz. Adanalıların memnuniyet anketiymiş işin adı. 5milyon 250 bin liralık bir iş.

‘ŞİMDİ YENİ İHALE HAZIRLANIYOR’

BÖLGE’ye açıklamalarda bulunan ama adının açıklanmamasını isteyen, bir vatandaş,  manipilasyon uzmanı bir kişinin, Zeydan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanlığı dönemindeki icraatlarını ve Belediye’nin kasasından ödenen millyonlarca liranın nasıl dağıtıldığını ayrıntılı olarak açıkladı.

 

(HABER MERKEZİ)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kamuoyu yoklamalarıyla ilgili bir firmaya her ay bir milyon lira ödeme yaptığı iddialarından sonara adının açıklanmasını istemeyen biri kişi BÖLGE’ye açıklamalarda bulundu, ihale yolsuzluklarıyla ilgili iddialarda bulundu, konunun kamuoyuyla paylaşılmasını ve Adana’nın kimler tarafından yönetildiğinin bilinmesini istedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın iddialar hakkında vereceği tüm cevapları BÖLGE Gazetesi’nde yer vereceğimizi taahhüt ederek, gönderilen yazılı açıklamanın tam metnini okurlarımızla paylaşıyoruz.

İŞTE O İHBAR MEKTUBU!

Veysi Fidan sipariş anketlerle Zeydan Karalar’ın Seyhan’dan Büyükşehir adaylığına giden yolun taşlarını döşeyen manipülasyon uzmanı bir isim..

Her ay Seyhan Belediyesi’ne uğrar, o günün koşullarında 150 bin ile 350 bin lirayı sözde anketlerle cebine indiren biriydi.

Hepsinin belgeleri mevcut.

Ama artık her ay gelip ihale dosyası hazırlamak yoruyordu Veysi Fidan’ı. Zeydan Karalar Büyükşehir belediye başkanı olunca Veysi’de firmasının adını değiştirdi; YÖNEYLEM oldu.

Tek dosyada bir yıllık anket işi kaptı!

Aslında kapma da yok ortada yapılan ankette

Zeydan Başkan Adanalıların parasını eşe dosta, yandaşa, kandaşa aktarmaktan hiç sıkıntı duymaz, hayali işlere ihale kılıflı halkın trilyonlarını hortumlatırken inanın yüzü de kızarmaz.

Adanalıların memnuniyet anketiymiş işin adı.

5 milyon 250 bin liralık bir iş.

Tam bir yıllık.

14 Haziran 2023 tarihinde bitti işin süresi.

Sonra yeni ihale,

Merak etmeyin başka firma değil yeni ihaleyi de kazanacak elbette YÖNEYLEM olacaktı.

Nitekim Zeydan Karalar 6 aylık yeni ihaleyi de YÖNEYLEM’e verdi.

Enflasyon, hayat pahalılığı, emeklinin çilesi…

Bunlar ancak siyasi söylemlerden ibaret.

Özgür Özel yerel seçim mitinglerinde enflasyon karşısında açlığa mahkum edilmiş emeklinin durumunu anlatırken Zeydan Başkan YÖNEYLEM firmasını enflasyon canavarına yedirir mi?

Elbette işçisine, emekçisine hesap adamıyım fazla para veremem diyen Zeydan Başkan konu, Veysi Fidan’ın YÖNEYLEM anket firması olunca enflasyona uygun sözleşme yenilenmiş.

Bir yıl önce 12 aylık iş için 5 milyon 250 bin liralık sözleşme imzalayan Adana Büyükşehir Belediyesi bir yıl sonra yani 19 Eylül 2023 tarihinde 6 aylık sözleşmede rakam 6 milyon liraya çıkartılmış.

Yani alık 1 milyon lira.

Merak etmeyin adı açık ihale olsada yine tek geçerli teklif var.

Bu teklifin sahibide YÖNEYLEM.

Tesüdfe bakın 6 aylık süre dün itibariyle bitti.

Yöneylem’in her ay bir milyon lira aldığı Zeydan Başkana son jestide geçen hafta sonu yayınlanan düzmece anket oldu.

Elbette ayda bir milyon lira emeksiz, zahmetsiz avanta para kazanan firma Zeydan Karalar ile en yakın rakibi Fatih Kocaispir arasındaki oy farkını yüzde 9 olarak göstermiş.

İşte Adana Büyükşehir Belediyesi böyle yağmalandı geçen 5 yılda.

Peki nerede bu devlet? diye sormamız gerekmiyor mu?

Halkın ekmeğe muhtaç olduğu bu dönemde halkın parasını, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kaynaklarını böylesine düzmece anketlere aktaran, kamuyu hortumlatan başta Başkan Zeydan Karalar olmak üzere , bu işe imza atan herkesin hesap vermesi gerekmiyor mu?

Yiyin efendiler, yiyin bakalım!

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor