Ziyacan Dedeoğlu yaşam mücadelesini kaybetti

ADANA (İHA) – Adana’nın Ceyhan ilçesinde restoran sahipleriyle tartışıp rastgele ateş açan şahsın yaraladığı 5 kişiden biri olan CHP Adana İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ziyacan Dedeoğlu, hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay 4 Nisan Perşembe günü Büyükkırım Mahallesi Sait Akman Caddesi’nde bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, restorana gelip bir süre içki içen Murat Ç., daha sonra restoran sahibinden para istedi. Ancak para alamayan şahıs, restorandan ayrıldıktan bir süre sonra pompalı tüfekle tekrar gelerek rastgele ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu restoran sahibi Yusuf Kayagan ile iş yerinde bulunan Mahir Karataş, Ziyacan Dedeoğlu, Ali Kızılırmak ve Bora Caf yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Zanlı ise yakalanıp tutuklandı.
Yaralılardan CHP Adana İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Ziyacan Dedeoğlu 6 günlük yaşam mücadelesine dün yenik düştü. D

KARALAR: BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Zeydan Karalar, “Ceyhan’da yaşanan talihsiz olayda kaza kurşunu sonucu yaralanan ve hastanede yaşam mücadelesi ve hastanede yaşam mücadelesi veren gencecik evladımız Ziyacan Dedeoğlu’nun kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Allah ailesine, sevenlerine ve hepimize sabırlar versin. Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun” diye konuştu.

AKAY’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Seyhan Belediye Başkanlığı’na seçilen Akif Kemal Akay, Ceyhan’da kaza sonucu 1 haftadır verdiği yaşam savaşını kaybeden Ziyacan Dedeoğlu için başsağlığı mesajı yayınladı. Akay, “Ceyhan’da kaza kurşunu sonucu 1 haftadır yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Gençlik Kolları Üyesi Ziyacan Dedeoğlu’nun hayatını kaybettiği haberini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Genç kardeşime Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve partimize başsağlığı diliyorum” dedi.

ÇETİN: CENAZEMİZ VAR

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de yayınladığı başsağlığı mesajında, “Uğradığı talihsiz saldırı sonucu ağır yaralanan Ziyacan Dedeoğlu kardeşimiz tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hepimizi derinden üzen bu acı kaybımızdan dolayı, Ziyacan kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Cenazemiz nedeniyle mazabatamızı bugün saat 12.00’de Stadyum Civarı Adliye Ek binasında alacağız” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor