105 m2 3+1 daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana 12.İcra Dairesi tarafından Seyhan’da 105 m2 3+1 daire icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri Adana İli Seyhan İlçesi Döşeme Mah.919 Ada 61 Parsel de kayıtlı Ana taşınmaz niteliği 1997,45m² yüzölçümlü Arsa olan taşınmaz da 3600/199745 Arsa paylı Niteliği Mesken olan 2.Kat 10 No lu B.B. Tamamı. Taşınmaz bina her hat 6 dairedir. Tek bloktan oluşan açık otoparklı apartmandır .İki cephesi de yola cephelidir. Apartman girişi batı cepheden sağlanmakta olup giriş holü ortalama bir görüntüye sahip olup zeminleri ve duvarları mermer kaplamadır. İşçilik orta seviyededir. Taşınmaza toplu taşıma araçları ve özel araç ile ulaşım mümkündür. Bulunduğu çevre konut ağırlıklı olmakla beraber taşınmaz okul, park, market camii gibi donatlara yakın konumdadır. Bölgede yol, su, elektrik, doğalgaz, kanalizasyon altyapı hizmetleri tamamlanmıştır. Satışa konu taşınmaz Güney+ Doğu cepheli 105,00m² brüt 90,00m² kullanıma sahip olup 3+1 şeklindedir. İç mekan özelliği olarak odaların zemini laminant parke diğer mekanların zemini seramik kaplamadır. Tavanlar kartonpiyerdir. Duvarlar saten boyalıdır. Islak hacim zeminleri ve duvarlar seramik kaplıdır. Mutfak dolapları mdf olup tezgahı mermerdir. Taşınmazın iç mahal kapıları Amerikan panel kapı pencere kasaları ve balkon kapıları pvc doğrama dış kapısı çelik kapıdır. Banyolarda duş yeri lavabo ve klozet wc de klozet ve lavabo bulunmaktadır. Malzeme ve işçilik orta seviyededir.

 Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/905075/emlak/konut/adana-seyhanda-105-m%C2%B2-3-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor