5 OCAK’I COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve 15 ilçe belediye başkanıyla bir araya geldi.

Valilik Ek Hizmet Binasında gerçekleşen programda, Adana genelinde yerel yönetimlerce gerçekleştirilen çalışmalar, vatandaşlara sunulan hizmetler ile önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilmesi hedeflenen projeler ele alındı.

Programda kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, konuklarını tarihi bir ortamda ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

5 Ocak Adana’nın kurtuluşu’nun 100. yılının büyük bir coşku ve heyecanla kutlandığını dile getiren Vali Elban, “3 Aralık’tan başlayarak 15 ilçemizin tamamında birçok etkinlik yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. 5 Ocak gününde en görkemli bir şekilde yapacağımız birçok etkinlikle de bu coşkumuzu katlayacağız.

Bu programların yapılmasında desteği olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

5 Ocak Adana’nın kurtuluşu’nun 100. yılından aldığımız ilhamla ilimizi ve ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla gece gündüz demeden el birliği içinde çalışacaklarını söyleyen Vali Elban, tüm ilçeleriyle beraber hayatın her alanında daha yaşanabilir, daha güzel bir Adana için azami gayreti göstereceklerini ifade etti.

Adana’ya dair yapılan çeşitli değerlendirmelerin yapıldığı etkinlik, yerel yönetimlerce gerçekleştirilen çalışmalar ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin ele alınmasıyla sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor